Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Οι...λαθροαθηναίες διαδήλωσαν κατά του σεξιστή Τραμπ και ζητούν από τους Έλληνες-λευκούς ρατσιστές : Ελευθερία που τους στέρησαν οι μουσουλμάνοι άντρες τους, δουλειά που τους απαγόρευαν στις χώρες τους(αλλά δεν έχουν πολλές ελληνίδες), σπίτι δωρεάν (όπως ως γνωστόν έχουν πάρει όλοι οι έλληνες)!...ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...(Η Τατιάνα θα κλαίει για την αδικία που...τους κάναμε!).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελληνα ξυπνα!

Ανώνυμος είπε...

"I want job", εκατομμύρια άνθρωποι ζητούν έστω μια απασχόληση ούτε καν κανονική δουλειά.Ένας πλανήτης με 7.5 δισεκατομμύρια και τρομερή ανισοκατανομή πλούτου.Μια Κίνα με 2 δισεκατομμύρια και μια Ινδία με περισσότερο από 1 δις πληθυσμό, με συνθήκες ζωής σε συντριπτικά ποσοστά απόλυτης εξαθλίωσης.. Μια εξίσου εξαθλιωμένη Λατινική Αμερική, και μια ακόμα χειρότερη Αφρική. Ένα πρωην ανατολικό μπλόκ με επίσης μεγάλη φτώχεια και μια Μέση Ανατολή και Β.Αφρική με περισσότερα από 300 εκατομμύρια μουσουλμάνους που εισβάλλουν σήμερα στον Δυτικό κόσμο. Στο πέρασμα η χώρα μας, μικρή, αδύναμη, εξαρτημένη, με πόλεμο από παντού, με μόνο όπλο την πνευματική της κληρονομιά που την χάνει και αυτή σιγά σιγά.
Οι μουσουλμάνοι σαφώς στηρίζονται και θα στηριχτούν περισσότερο από τους Έλληνες [είναι δεδομένο ότι επιδιώκεται η πληθυσμιακή αλλοίωση, και η εξαθλίωση των Ελλήνων για να προωθηθούν τα γεωπολιτικά σχέδια στην περιοχή] και λόγω των πολλών παιδιών θα μας απορροφήσουν. Σε λίγες δεκαετίες απλά δεν θα υπάρχει η έννοια του ομοιογενούς έθνους στα όρια της χώρας.
Οι θάνατοι σήμερα στην Ελλάδα είναι γύρω στις 130.000 το χρόνο και οι γεννήσεις περίπου 80.000 όταν πριν από 8-10 χρόνια ήταν το αντίθετο.Και μάλιστα στις γεννήσεις συμπεριλαμβάνονται πλέον και των "ελληνοποιημένων" αλλοδαπών, οπότε όπως καταλαβαίνουμε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
Όσον αφορά την Τατιάνα, θα κλάψει και θα ανεβάσει τα νούμερα, και άλλοι δημοσιογράφοι νομίζοντας ίσως ότι λειτουργούν και ανθρωπιστικά ή απλά για να υπακούσουν στη γραμμή του καναλιού, αλλά θα κλάψουμε κι εμείς και μάλιστα θα είναι (και ίσως ήδη είναι) πολύ αργά για δάκρυα.
Φυσικά ο τελευταίος άνθρωπος του πλανήτη δεν παύει να είναι άνθρωπος, λυπόμαστε πολύ για τα βάσανα την πείνα την εξαθλίωση και την φρικτή εκμετάλλευση, [πουλάνε ακόμα και τα ζωτικά τους όργανα, ακόμα και τα παιδιά τους στο Αφγανιστάν για ένα δέμα ξύλα.. είναι φοβερά όσα συμβαίνουν] αλλά η παγκοσμιοποίηση δεν βελτίωσε τις συνθήκες ζωής των εξαθλιωμένων του πλανήτη όπως επαγγελόταν. Το μόνο που έκανε ήταν να εισάγει την εξαθλίωση στο Δυτικό κόσμο.Και με την εισβολή των εξαθλιωμένων ανθρώπων, αλλά και με την κατάργηση περιορισμών στην διακίνηση αγαθών, με αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο Δυτικός κόσμος με πολύ χαμηλού κόστους και χαμηλής ποιότητας αγαθά, προϊόντα στυγνής εκμετάλλευσης ανθρώπων και μικρών παιδιών κυρίως στην Ασία, και να καταστραφούν παράλληλα οι εργαζόμενοι στον Δυτικό κόσμο αφού δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Ο Τραμπ είπε ότι θα βάλει δασμούς 30% στα εισαγόμενα γερμανικά αυτοκίνητα, όπως και σε όλα τα εισαγόμενα καταναλωτικά προϊόντα. ΜΑΚΑΡΙ![Γι αυτό λύσσαξε το ευρωπαϊκό κατεστημένο]. Πρέπει να περιφρουρήσει κάθε χώρα την οικονομία της και να στηρίξει τα ποιοτικά προϊόντα της. Η Ελλάδα καταστράφηκε, και γι αυτό το λόγο (ανάμεσα στους υπόλοιπους). Οι βιοτεχνίες έκλεισαν λόγω αθρόων εισαγωγών (χωρίς δασμούς) και τα αγροτικά προιόντα της καταλήγουν στις χωματερές ενώ εισάγουμε συνεχώς.
Μακάρι να δούμε τη παγκοσμιοποίηση να ανατρέπεται. Φοβάμαι όμως ότι η πληθυσμιακή αλλοίωση όχι μόνο δεν θα ανατραπεί αλλά θα επιδεινωθεί. Κυρίως λόγω της πληθυσμιακής έκρηξης του Τρίτου Κόσμου και της γήρανσης και παρακμής του Δυτικού Κόσμου.

ELIZA είπε...

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΣΟΡΟ- ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ......ΞΥΠΝΑΤΕ !!!