Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ετοιμασίες!

 Έκτακτο ,φαίνεται πως την συμβουλή του Βαρθολομαίου και την συναίνεση της ανθελληνικής Κυβέρνησης της Ελλάδας ,κάτι κακό θα συμβεί το επόμενο διάστημα στην Αθωνική πολιτεία.

 


σχόλιο:Ελπίζουμε χρήσιμοι ηλίθιοι να μην γίνουν οι προϊστάμενοι και τα υπόλοιπα μοναστήρια  σε αυτήν την μοχθηρία ...

14 σχόλια:

  1. Το ευλογειτε μου άρεσε. Το αδικο δεν ευλογειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκπλήσσομαι διότι όταν ζούσαν στο Άγιο Όρος οι γνωστοί Άγιοι Παϊσιος, Εφραίμ Κατουνακιώτης, Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης και άλλοι, το γνωστό πρόβλημα με το συγκεκριμένο Μοναστήρι παρέμενε όπως ήταν, διότι στην πραγματικότητα δεν ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα.

    Μόλις πέθαναν σωματικά εκείνοι οι άγιοι άνδρες, οι σύγχρονοι Αγιορείτες Μοναχοί κατάλαβαν ξαφνικά ότι εκείνο το πρόβλημα ήταν πολύ σοβαρό και αποφάσισαν να το λύσουν, προφανώς και με τις παρεμβάσεις του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Δεν καταλαβαίνουν οι σύγχρονοι Αγιορείτες, ότι λύνοντας εκείνο το όχι σοβαρό πρόβλημα, θα δημιουργηθεί άλλο σοβαρότερο;

    Το πρόβλημα του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, είναι να εορτάσει σε κοινή μέρα το Πάσχα, με τους σύγχρονους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ Ρωμαιοκαθολικούς.
    Υπενθυμίζω ότι ο σημερινός Πάπας Ρώμης, έδωσε πριν από κάποιους μήνες την επίσημη-δημόσια-γραπτή άδεια του, για να "ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑΙ" τα "ΖΕΥΓΑΡΙΑ" των ομοφυλόφιλων ΜΕΣΑ στους Ρωμαιοκαθολικούς ναούς, από Ρωμαιοκαθολικούς κληρικούς. Αυτή την άδεια του Πάπα, την ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ δημόσια αντίδραση, οι περισσότεροι Ρωμαιοκαθολικοί κληρικοί διεθνώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορά το αιματοκύλισμα και την έξωση τις γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, καθώς απο πληροφορίες έρχονται Γάλλοι αστυνομικοί με βαρέα οχήματα, καλεσμένοι από τους κλέφτες Κατσουλιέρηδες συνεργούντος της αντίχριστης Πολιτείας και της Αθωνικής λησταρχιας για να αρπάζουν αυτά που ποτέ δεν έχτισαν και ποτέ δεν ήταν δικά τους.
    Θα χυθεί αίμα, και την μεγαλύτερη ευθύνη θα την έχουν οι ταγοί που συναινούν, όπως ακριβώς η Πολωνεζα Ευρωβουλευτής τα έχωσε άγρια στην Φον Ντερ Λαιεν με το μεφιστοφελικό χαμόγελο,
    ως υπεύθυνη για τα εγκλήματα από τους οικονομικούς επενδυτές
    Απορώ όλοι αυτοί οι ταγοί, γιατί φόρεσαν τα ράσα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ελπίζουμε χρήσιμοι ηλίθιοι να μην γίνουν οι προϊστάμενοι και τα υπόλοιπα μοναστήρια σε αυτήν την μοχθηρία"
    Να με συγχωρείτε αλλά μόνον ηλίθιοι δέν είναι (ούτε περιμένουν την συγκεκριμένη στιγμή για να καταστούν, τό έχουν ξεπεράσει πρό πολλού το στάδιο, μάλλον λόγω δειλίας)...... απλώς ομόφρονες με τον αρχι-αιρεσιάρχη Αρχοντώνη, ψευδεπίσκοπο Φαναρίου, όπως ακριβώς και οι κοινωνούντες μετ' αυτού.
    Πρός τι η έκπληξη, απλώς κάποιες δεκαετίες (στις οποίες γίνεται αναφορά) προτύτερα ο Αρχοντώνης ο ίδιος ήταν, υβριστής των Αγίων Πατέρων, γραπτώς στην βρωμο-διατριβή του τούς αποκάλεσε ως "πεπλανημένους υπό του αρχεκάκου όφεως", απλώς με τα χρόνια οι διακηρύξεις του γίνονται όλο και χυδαιότερες (πώς να χαρακτηρίσω κάποιον ο οποίος δημοσίως κηρύττει ότι κάθε πίστη είναι οδός σωτηρίας, ως ελαφρυντικό να πούμε ότι είναι ηλίθιος, έτσι για να απαλλαγή....)
    Βέβαια, εφόσον διατηρούμε κοινωνία μαζί του να μήν τον ιερο-κατακρίνουμε..... είμαστε στην σκέπη της ευχής του πνευματικού μας (έκαστος) και το ίδιο ισχύει για τούς γεροντάδες του Αγίου Όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα!!!! Χάσαμε την Οδό!!!
    Εψήγει η αγάπη των πολλών
    Θα το πληρώσουμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης είχε πει σε κάποιους μαθητές του (οι οπαίοι και το δημοσίευσαν σε βιβλίο), ότι ο αμέσως προηγούμενος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως (ο Δημήτριος) δολοφονήθηκε (προφανώς με κάποιο δηλητήριο) από τους Αμερικάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ικανός αριθμός αστυνομικών
    ...βαρέα οχήματα

    δεν ακούγεται "σαν" πολεμική επιχείρηση,
    "είναι" πολεμική επιχείρηση

    ε βέβαια,
    πρέπει να σιγουρευτούν ότι θα πολεμήσουν
    τους αντιδρώντες στην ψευδοένωση που ετοιμάζουν

    αν το επιτρέψει η Παναγία,
    θα έχουμε νέους νεομάρτυρες



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τολμήσουν να κάνουν την ψευδοένωση με τους αρχιαιρετικούς παπικούς , δεν θα είναι μόνο οι μοναχοί εσφιγμενίτες και άλλοι που θα αντιδράσουν ! Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν και μόνο με συνοδεία στρατού και αστυνομίας θα βγαίνουν από τις τρύπες τους . Αλλά ούτε έτσι θα έχουν ασφάλεια . Ας τολμήσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφανώς θα δούμε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στα επόμενα χρόνια, στην Εκκλησιαστική διοίκηση.
    Διότι ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (+2015), είχε πληροφορηθεί μεταξύ άλλων σε όραμα που είδε, ότι:

    Θα γίνει ΝΕΟ ΣΧΙΣΜΑ στην Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ... ξέρουν καλά τὴν τέχνη...
    (ἐπαγγελματίες...)

    στιβάζουν πρὼτα ἐπιδέξια τὰ σχοινιά,
    ἄλλο ἐπάνω... ἄλλο ἀπὸ κάτω...
    ἔτσι ποὺ νἆναι ὅλα... ἔτοιμα,

    κι ὅταν δοθεῖ ἡ ἀϕορμή,
    (ὄχι τυχαῖα)
    κι ἀρχίσει ποδοβολητό καὶ τραβολόγημα (τὸ ἀναμενόμενο)

    λίγο ἀπὸ δῶ, λίγο ἀπὸ κεῖ,
    ἄλλος καλοπροαίρετα,
    ἄλλος μὲ τὴν παρόρμηση τοῦ ζηλωτή (οὖ κατ'ἐπίγνωσιν)
    ἄλλος βαλτός, ἄλλος λυτός κι ἄλλος δεμένος,

    γίνεται κόμπος ζόρικος,
    (κόμπος... πάνω στὸν κόμπο τὸν παλιό... τοῦ παλαιοῦ...)

    ἐμεῖς γινόμαστε μαλλιά κουβάρια

    καὶ ἄλλοι τρίβουνε τὰ χέρια τους
    μὲ μιά χαρά... ὑπόγεια...

    σάπια καὶ μουχλιασμένη... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναγκαία διευκρίνιση της παράγκας μας _Πιστεύουμε όμως εμείς που καταδικάζουμε απερίφραστα τις μαφιόζικες πρακτικές των Πατριαρχικών ,Κουτσουλερηδων και του Μηστοτάκ ,οτι οι ευθύνες των συγκεκριμένων προσώπων είναι εξίσου μεγάλες .Καταρχάς είναι θεομαχοι και υβριστές Αγίων,κατάφεραν να καπελώσουν την αντίδραση υγιώς Ορθοδοξων στα νεοποχήτικα σχέδια των οικουμενιστων ,αν δείτε δε την συνέντευξη του Μεθοδίου βρίθει ασυναρτησίας και πλάνης :https://www.youtube.com/watch?v=MDlcL7hOELs

    Αυτά προς διευκρίνηση ότι δεν ταυτιζόμαστε με τις κακοδοξίες των καταληψιών του Μοναστηρίου του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά .

    Συμπέρασμα :Άλλο το ίνα άλλο το άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι καταληψίας , κύριε τρελό Γιάννη;;;πάει ... τό χάσετε τελείως... καταληψίες είναι όλοι αυτοί που επάνδρωσαν -αν είναι άνδρες γιατί κάτι άλλο θρυλουται - τον Άθωνα εδώ και πενήντα χρόνια!!! προτελευταίος ήταν ο ζουμης που αν ζούσε θα τους είχε αλλάξει τον αδοξαστο και ο Παρθένιος της αγίου Παύλου ο τελευταίος...δεν ήμαστε βλαμμένοι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα της εκκλησίας όπως δυστυχώς συμβαίνει και καταλαβαίνουμε πολύ περισσότερα απ'όσα νομίζεις ..."ΟΥ ΓΑΡ ΤΑ ΝΟΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ ΑΓΝΟΟΎΜΕΝ", όπως εμφατικά τονίζει ο Παύλος.δεν είμαι με το Πατριον αλλά ΑΝΆΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ απ'το 1924 μέχρι σήμερα!!!"είπατε τη αλωπεκι ταύτη" δηλαδή στους γνωστούς σας "αγιορείτες" και ...αγιοκαμπιτες πως κάποτε θα μπει μεγάλο φουρνελο και το μπουρδέλο θα τιναχτεί στον αέρα!!!αν το δημοσιεύσεις πάει να πει είσαι άντρας

      Διαγραφή
  13. Georgios Tatsis :. Μην αρχίσουμε να διαφωνουμε για τα ιστορικά γεγονότα να χαρείς ταχουμε ζησει απο κοντα !Ειναι γνωστό η Πατρινή παρέα που πηγε στον Εσφιγμενου με ετοιμους καλογερους δείχνοντας ιδιοτελώς αγάπη στα τοτε Γεροντακια που ηταν αναποσπαστο κοματι της αγιορειτικης οικογενείας ομως ,ενσωματωθηκε και όταν πήραν την πλειονοψηφία απεκόμισαν απο τον αγιορείτικο κορμό μνημονεύοντας εταίρους εξ αθηνων εκ μιας παρατάξεως επισκόπους.. . υπο αυτην την ενοια λοιπόν τι ειναι ;

    Δεν εχουμε "γνωστους" αγιορειτες υπο την ενοια που ενοας ,και ειμαστε σε θεση να μιλαμε για πραγατα που ξερουμε αλλιως σιωπουμε .

    Ωστοσο αγιορειτης μας ενημερωσε πριν τον Φωκους και πραξαμε αυτο που νοιωθαμε.

    Μπερδεμενο σε βλέπουμε ..

    Υστερογραφο ,το τι δημοσιεύουμε επαφίεται στην ελευθερία μας και οχι στην καθ υποδειξη εξυπναδα του καθ σχολιαστη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή