Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

  Άνθρωπος που στην διάρκεια τής υγειονομικής δικτατορίας είπε "εμπιστευόμαστε τούς ειδικούς' και για τα φίμωτρα (τό απόλυτο σύμβολο υποταγής στην Νέα Τάξη) στα σχολεία και είπε "άς εφαρμοσθεί τό μέτρο και βλέπουμε" είναι ανάξιος εμπιστοσύνης!

 

31 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Όμως, συγχωρέστε με για την άγνοια, ποιόν από όλους εννοείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελογιαννη,, ποιός το είπε;
    Περιμένουμε να μας πεις τη γνώμη σου για ψήφο, τώρα που προς το παρόν είναι εκτός ο Ηλίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση δόθηκε Άρη Πέτρου ,απορίας άξιο ειναι επίσης φίλε, Χριστιανοί να μιλάνε για τον Κασιδιάρη ..πραγματικά μας ξεπερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα αδερφέ, οι εθνικιστές στην πατρίδα μας είναι οι ελληνορθόδοξοι, οι εθνικοσοσιαλιστές (ναζί) και οι άθεοι/δωδεκαθεϊστές..
      Τα ποσοστά βάλτα όπως θες ή/και σε βολεύει..
      Η ερώτηση είναι μία: Από τους 400.000 - 500.000 ψηφοφόρους που θα ψήφιζαν τον Ηλία, πόσοι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως αναφέρεις;
      Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του..
      Ακόμη..Πότε το είπε αυτό ο Νατσιός;; Σοβαρό είναι πολύ..
      Αρκετοί θα τον ψηφίσουν, λόγω αποκλεισμού του Ηλία..
      Συγχαρητήρια για το έργο σου..

      Διαγραφή
  4. Σας παρακαλώ, αν θέλετε, διευκρινείστε όποιος γνωρίζει, το κόμμα ΝΙΚΗ έκανε την κατάπτυστη δήλωση υπέρ εμβολίων και μασκών? Πρέπει να γνωρίζουμε για να μην ξαναπετάξουμε τη ψήφο μας σε σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουδείς εκ των κοινοβουλευτικών έχει θέσει θέμα Ρωμαίικου. Η ΝΙΚΗ θέτει......... συγχωρέστε με αλλά μάλλον θα μετουσιώσει το Ψευτορωμαίκο που θα πάρει πόδι. Είναι κρίμα Χριστιανοί να μην αντιλαμβάνονται το πως λειτουργεί ο κοινοβουλευτισμός και να τον νομιμοποιούν με την συμμετοχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το δεύτερο, για τις μάσκες στα σχολεία, το θυμάμαι κι εγώ. Και το πρώτο δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ ότι γράφτηκε. Από την άλλη, πρώτος πρώτος στο επικρατείας είναι κάποιος Μπαϊραμίδης (συγγενής των γνωστών γιατρών; πατέρας; αδελφός;). Η αρθρογραφία του Καρακατσάνη, επικριτική των εμβολίων, υπάρχει στην ιστοσελίδα τους. Επίσης, στους συνεργάτες υπάρχει ο Καραΐσκος από την Κομοτηνή που είχε ξεσπαθώσει απ' την αρχή κατά των μέτρων κλπ και μάλλον γι' αυτό το λόγο τα τσούγκρισε με τον Καραμπελιά.

    Αλλά εν πάση περιπτώσει, αν πει κάποιος ότι δεν εμπιστεύεται τον Νατσιό γιατί δεν αντέδρασε στη δυστοπία των τελευταίων ετών όσο θα ήθελε, αυτό σεβαστό. Να προσέξουμε όμως ποιους (καλύτερους;) θα στηρίξουμε. Για τον Κασιδιάρη καλά τα είπε ο ίδιος ο crazy. Ελπίζω επίσης να μην ακούσω και για κανένα Δίκτυο Ελληνισμού. Πέρσι τέτοια εποχή τά 'χε πει ωραία η Φαίη απ' το Τας Θύρας. Δείτε σχετικά το ιστολόγιό της, ημερομηνία 30 Μαΐου 2022, για την αποχώρηση του π. Καρπαθίου απ' την εκδήλωση που έκαναν πέρσι για την Άλωση.

    Πολλή προσοχή, μη στηρίξουμε δωδεκαθεϊστές. Πολλή προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας ταλαιπωρημένος υγειονομικός6 Μαΐου 2023 στις 11:03 μ.μ.

    Ναι ο Μπαϊραμίδης ειναι ο μοναδικός ,ολοι οι υπολοιποι υγειονομικοί στηρίζουν τον δίκτυο Ελληνισμού και ειναι υποψήφιοι με επικεφαλής τον Γιωργο Παυλου γιατι το αποσιωπάς ή δεν το γνωρίζεις ;;.

    Το γεγονος οτι ηταν καλεσμένη μια αθεη σε μια προσπαθεια συνεννόησης που το παίζει αρχαιολάτρης και ήταν παρόν ο π.Στυλιανος Καρπαθιου και εξ αιτιας αυτής της παρουσίας με τις μαλ@κιες που έλεγε αποχώρησε, σημαίνει τι; Ποίος στήριξε με εκατονταδες εκπομπές και τον π.Στυλιανο ,μα το δίκτυο Ελληνισμου, τοτε που όλοι αυτοί οι νεόκοποι φωστήρες είχαν βγάλει τον σκασμό και σιωπούσαν ...τοτε που τα πλακωνε η φοβερα ;Ποιος μαζεψε και στήριξε με χρήματα χιλιαδες υγειονομικούς και τις οικογένειες τους μηπως ο Νατσιός και η παρέα του ; ΟΧΙ !Μα το δυκτιο Ελληνισμου !

    Το θέμα δεν ειναι απλό ,ο υγειονομικός φασισμος και η στάση όλων μας καθορίζουν και πρέπει να καθορίζουν και τις επιλογές μας ,ολα τα αλλα ειναι π@υστικα και μπρεδεμενα .

    Η κάθε φαιη ειναι το κριτήριο σου ; τόσο μυαλό έχεις επιτέλους;

    Ας σοβαρευτούμε ,το ότι βρίσκεσαι εδώ στου τρελού την αυλή υπάρχει ελπίδα ,εξάλου εμείς ποτέ δεν πήγαμε με τον όχλο ακόμη το χριστιανικό ..

    Ας ξυπνησουμε επιτελους να μην μας αρεσουν τα νανουρισματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντώ γρήγορα σε μερικές από τις ερωτήσεις σου, φίλτατε υγειονομικέ. Ποιους στηρίζουν οι υπόλοιποι υγειονομικοί πλην Μπαϊραμίδη, που ρωτάς αν το αποσιωπώ ή δεν το γνωρίζω η απάντηση είναι δεν το γνωρίζω.

    Και στην άλλη ερώτηση ποιος στήριξε με χρήματα τις οικογένειες των υγειονομικών σε αναστολή, η απάντηση είναι αρκετός κόσμος. Μεταξύ αυτών α) εγώ, β) ο πατέρας μου.

    Τα υπόλοιπα τα αφήνω. Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ τον ιστολόγο που ανήρτησε τα διαφωτιστικά σχόλια. Έπεσα από τα σύννεφα και εγώ όπως και άλλοι, υποθέτω. Παρά ταύτα, δεν βλέπω άλλη χριστιανική επιλογή από τη ΝΙΚΗ. Έτσι, το θλιβερό συμπέρασμα είναι ότι δυστυχώς πάλι θα ψηφίσουμε με γνώμονα ποιός είναι ο λιγότερο κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστός Ανέστη!!!
    Εν ολίγοις, όποιος έβλαψε ή βλάπτει λιγότερο την Πατρίδα,ας τύχει της ψήφου μας.Ταδε έφη ο Άγιος Παΐσιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα πραγματικά ζήσαμε έναν εφιάλτη, κάστρα έπεσαν, μεγάλα πνευματικά κεφάλαια Επισκοπικά γκρεμίστηκαν, μεγαλογέροντες και ολόκληρα Μοναστήρια φάροι γκρεμοτσακίστηκαν ,άνθρωποι που περιμέναμε να στηρίξουν τον Λαο του Θεου και τους υγειονομικούς που μπήκαν μπροστά ταυτίστηκαν με την δυστοπία και τον φασισμό ή χειρότερο πονηρά σιώπησαν! Και εσύ ευλογημένη ψυχή Τ.Γ. ...κατάλαβες από όσα δημοσιεύονται στην παράγκα μας ότι η "μόνη επιλογή" ειναι ο κάθε "νίκη"; Τι να πούμε ;Το λέμε ξεκαθαρα ΟΧΙ ,ΟΧΙ ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να επισημάνω πως αφού δεν υπάρχει ο τέλειος και αναμάρτητος στα ψηφοδέλτια, να μην απέχει ο κόσμος από τις εκλογές είτε να ψηφίσει λευκό ή άκυρο.

    Στην τελική ρίξτε τον Κούλη μωρέ, το αξίζει το παιδί, χαχαχά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι το κούλη ,με οσα διαβαζουμε τιποτα δεν αποκλειεται αλλα ποτε μίλησε καποιος εδω για αρίστους,τελοίους κσι αναμάρτητους..??απλα εκεινο που καταλαβα εγω ειναι οτι η υποκρισια με ενδυμα χριστιανικο ειναι η πιό αισχρη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για την ακρίβεια, τα περί μάσκας στα σχολεία που ας δούμε πώς θα εφαρμοστεί και βλέπουμε μετά, εγώ τα θυμάμαι σε άρθρο του Νατσιού προσωπικό, όχι σε πολιτικό κείμενο της Νίκης. Ίσως δεν έχει σημασία, αλλά καλό είναι να είμαστε ακριβείς. Νομίζω και η αρχική ανάρτηση αυτό λέει, απλά στα σχόλια μπουρδουκλώθηκε το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...ὁ κόσμος μας

    ἕνα μπλεγμένο κουβάρι...

    νὰ μᾶς ϕωτίσει ὁ Θεός νὰ κάνουμε τὸ κ α λ ύ τ ε ρ ό μ α ς

    και ϕυσικά, ὅσο εἶναι δυνατόν
    χωρίς συγκρούσεις καὶ διαιρέσεις...

    ...

    ὁ Θεός στήτω μὲθ'ἡμῶν!

    εὔχεσθαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τατιάνα Γιαννοπούλου7 Μαΐου 2023 στις 1:21 μ.μ.

    Αγαπημένε ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, όταν αποκλείονται μία προς μία οι πολιτικές επιλογές των ελάχιστων μη εμβολιασμένων Χριστιανών, δεν βλέπω και μία ξεκάθαρη πολιτική ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ. Ψάχνουμε κάποιον ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ και όχι Μασώνο. Αν εσύ γνωρίζεις, επειδή είμαστε πολύ κοντά στις κάλπες, θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώσεις ξεκάθαρα. Αν δεν θέλεις δημόσια, το προσωπικό μου e-mail είναι στη διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρόνια τώρα παρακολουθώ με λαχτάρα την παράγκα εδώ πέρα,
    και χαίρομαι να βλέπω αδέλφια με ίδιες ιδέες-απόψεις

    νομίζω όμως αρκετοί τελικά,
    πως δεν έχουν καταλάβει,
    όσοι ακόμα ρωτούν,
    τι να ψηφίσουν,
    το πού βρισκόμαστε

    εννοείται πως γνωρίζουμε ΤΙ να μην ψηφίσουμε,
    και οφείλουμε όλοι μας κάτι να ψηφίσουμε

    αλλά τελικά,
    είναι όλα ήδη κανονισμένα...
    και τίποτα στ αλήθεια δεν εξαρτάται
    απο το τι τελικά θα ψηφίσουμε

    γιατι και πάλι και πάντα το θέμα είναι
    πρωτίστως πνευματικό
    αν δεν ενωθούν οι προσευχές μας για έλεος,
    δεν γλυτώνουμε

    και το έλεος που γυρεύουμε θα είναι φωτιά,
    οπότε κι αν δεν κλαύσουμε τώρα για την κατάντιά μας,
    θ΄αναγκαστούν αύριο τελικά τα γόνατα να κλίνουν και να κλαύσουμε,
    -μήπως και κάποιοι δουν την λιακάδα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΥΡΗΚΕΣ _Προσυπογράφομαι και μετά δυο χέρια.Τα σέβη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα μοναστήρι όπου διαφωνούσαν για το άν ήταν άγιος ο άγιος Νεκτάριος, ο ηγούμενος ζήτησε από όλους νηστεία και προσευχή για να τους αποκαλυφθεί η απάντηση. Την εβδομάδα των εκλογών ίσως να γίνει αυτό συντονισμένα από όσους θέλουν, και όποιος λάβει την αδιάσειστη απάντηση άς την κοινοποιήσει, και εν τέλει ο Θεός βοηθός.

      Διαγραφή
  19. Νηστεία μεσ' το σαρανταήμερο του Πάσχα δεν την θέλει ούτε ο Θεός, καλέ μου φίλε. Αλλά τέλος πάντων, άλλο ήθελα να πω εγώ. Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Οι κοβιντάκηδες εμβολιολάτρες μασκολάτρες το Νατσιό τον θεωρούνε "ψεκασμένο". Ισχύει, στάνταρ ισχύει, ξέρω περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετάρτη 17/05/2023 και Παρασκευή 19/05/2023, σύμφωνα με το ημερολόγιο που τυπώνει η οικεία μου μητρόπολη, είναι ημέρες νηστείας, για όσους το επιθυμούν βεβαίως.

      Διαγραφή
  20. Εν μικρο δείγμα του ήθους της αμεμπτης νικης:#ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η #ΝΙΚΗ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ! Αλλά στην πρώτη "νοθεία" του αποκλεισμού κομμάτων από τον Άρειο Πάγο (όπως Εμφιετζόγλου, Νικολόπουλου, Λατινοπούλου) δεν αντέδρασε. Παρότι ο #Εμφιετζόγλου πήρε την ευγενική πρωτοβουλία να ζητήσει συστράτευση της Νίκης μαζί του, λίγο πριν τον αποβάλουν....
    Όταν όμως πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα, θα καεί και το δικό σου...
    Από την άλλη, όποιος περιφρονεί έναν γέροντα Ευεργέτη, έναν ανάπηρο ήρωα ζωής και ψυχής, όταν οι άλλοι τόσο άνανδρα τον "κλωτσούν" κυριολεκτικά στο παρά πέντε, δεν δίνει και τα καλύτερα δείγματα...
    Το '21 δεν ήταν μοναχικός αγώνας, αλλά ομαδικός. Όλοι οι Οπλαρχηγοί πήγαν μαζί, ενώθηκαν, έδωσαν τα χέρια, για να έρθει η Ελευθερία. Και τα παράσημα τα έδωσε πλούσια η Ιστορία στα στήθη και την μνήμη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω δεν έχει νόημα η υπερβολική ανάλυση του θέματος των εκλογών στην Ελλάδα.

    Αν με ρωτήσετε για Τουρκία φηφίζω δαγκωτό Ερντοτσάρογλου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι φίλε μου, Τετάρτη και Παρασκευή εννοείται. Επιπλέον νηστεία, πέραν των όσων όρισαν οι Πατέρες, π.χ. μια βδομάδα που είπες αν σε κατάλαβα, αυτό δε μου φαίνεται πολύ σωστό για περίοδο Αναστάσιμη. Δεν είμαι και πνευματικός βέβαια, να βγάζω απαγορεύσεις! Μην ξεχνάμε, πάντως, όλοι μας, ανεξάρτητα πώς μας φαίνεται ο Νατσιός, ο Εμφιεντζόγλου ή ο... Φούφουντος, ανεξάρτητα τι θα ψηφίσουμε, ότι τέλος πάντων είμαστε πρωτίστως Ουρανουπολίτες και μετά Έλληνες πολίτες. Και εκτός από τον κατανοητό προβληματισμό περί της ψήφου και του μέλλοντος της προσωρινής πατρίδας, ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε περίοδο ευφροσύνης, χαράς και θριάμβου της μόνιμης και παντοτινής Πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τατιάνα Γιαννοπούλου8 Μαΐου 2023 στις 1:34 μ.μ.

    Εγώ πάλι που επίσης επισκέπτομαι πολύ καιρό την παράγκα αυτή και ειλικρινά την απολάμβανα, έχω να δώσω αρχικά τα συγχαρητήριά μου στους σχολιαστές που δηλώνουν ότι αυτοί γνωρίζουν ποιό είναι το ορθό να ψηφίσουν. Προφανέστατα, έχουν λάβει κάποιον άνωθεν ΦΩΤΙΣΜΟ, που εμείς οι λοιποί και λειψοί στο μυαλό δεν αξιωθήκαμε. Χαίρουν τον θαυμασμό και σεβασμό μας αυτοί οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ. Όμως, ας βρουν μέσα στην ανωτερώτητά τους και κάποιο ίχνος συμπαθείας για εμάς τους ανάξιους, που δεν φτάσαμς ακόμα στα δικά τους πνευματικά επίπεδα και μας ΑΠΑΞΙΩΝΟΥ τόσο. Επίσης, θα ήταν πιο τίμιο και έντιμο, όταν απαξιώνουν, να τολμάνε να υποστηρίξουν ΔΗΜΟΣΙΑ και την επιλογή, που αυτοί διατύνωνται ότι έχουν ξακαθαρίσει, σε αντίθεση με τους λοιπούς, που διατηρούμε το έστω και εσφαλμένο, στοιχειώδες ανθρώπινο δικάιωμα στην άποψή μας. Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπαρχει και το Κινημα 21 που ειναι πατριωτικο και αντιεμβολιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εν τέλει το ερώτημα είναι ποιός θα αγωνιστεί για αυτά που λέει ότι θα κάνει. Σωτήρας εδώ, σωτήρας εκεί, πολλοί έχουν κάνει δηλώσεις, αλλά την ώρα του έργου υστέρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή