Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ο Πιερρακάκης σε ρόλο Πυθίας και ο πρόσφατος χρησμός του για το μέλλον της ανθρωπότητας.


Αν πράττουμε το δίκαιο, αυτό θα μοιάζει σαν να προσφέρουμε θυσία στον Θεό.
Αθανάσιος ο Μέγας

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, Δικηγόρος Αθηνών

Ο κ. Πιερρακάκης μιλώντας στις 29-4-2022 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Ναυπλιέων με θέμα «200 Χρόνια μετά την ίδρυση του κράτους από τον Ιωάννη Καποδίστρια – Η επανεκκίνηση του κράτους στην ψηφιακή εποχή» προέβη στην ακόλουθη πολιτική δήλωση-χρησμό που έχει ως εξής: «Με αφορμή το παρελθόν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον. Γιατί στο μέλλον θα κριθούν όλα, ακόμη και το παρελθόν εκ νέου». (Ίδετε σχετικώς)

Ο κ. Πιερρακάκης εζήλωσε την δόξα της Πυθίας και προέβη στην πιο πάνω ακατανόητη δήλωση που άφησε άφωνους και τους εμπειρότερους πολιτικούς συντάκτες διότι εκφεύγει των ορίων της ορθολογικής ερμηνείας και ανάλυσης και αγγίζει περισσότερο τα όρια του χρησμού και ως εκ τούτου κάθε ερμηνευτική προσέγγιση του περιεχομένου της δήλωσης κρίνεται εκ των προτέρων ως παρακινδυνευμένη και επισφαλής.

Ο γράφων μολονότι αντιλαμβάνεται την προφανή δυσχέρεια της κατανόησης μιας αντιφατικής και αλληλοαναιρούμενης πολιτικής δήλωσης, εντούτοις αναλαμβάνει την φιλότιμη προσπάθεια της αποκωδικοποίησης του πιθανού μηνύματός της.

Από την δήλωση του κ. Πιερρακάκη «γιατί στο μέλλον θα κριθούν όλα, ακόμη και το παρελθόν εκ νέου» εγείρονται τα εξής δύο πολύ σημαντικά ερωτήματα τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης πρωταρχικά από τον ίδιο.

Α) Πώς είναι δυνατόν στο μέλλον το οποίο παραμένει άγνωστο και άδηλο για τον καθένα να κριθεί εκ νέου το παρελθόν, το οποίο όμως έχει ήδη αξιολογηθεί κατά το παρόν;

Β) Και ακολούθως, αν υποτεθεί ότι το παρελθόν έχει κριθεί τυχόν εσφαλμένα, τι εμποδίζει σε ενεστώτα χρόνο την διόρθωση και αναθεώρησή του, ώστε να μην υφίσταται ανάγκη να καταφύγουμε σε μελλοντική και αβέβαιη επανεξέτασή του;

Κατά την προσωπική γνώμη του γράφοντος, οι νεοταξίτες πολιτικοί φιλοδοξούν ότι θα κερδίσουν τον υποχθόνιο πόλεμο που έχουν κηρύξει εναντίον της ίδιας της κοινωνίας των πολιτών και κατά των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιχειρώντας να εγκαθιδρύσουν σε παγκόσμιο επίπεδο ένα αδυσώπητο και ολοκληρωτικό καθεστώς ψηφιακού ελέγχου και επιτήρησης των ανθρώπων που θα υποχρεούνται ή θα εξαναγκάζονται να υπακούουν ως άβουλα και πειθήνια όντα στα απάνθρωπα κελεύσματα της Ν.Τ.Π.

Η εξουδετέρωση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής μέσα στην κοινωνία η οποία θα μπορούσε να αμφισβητήσει το εκάστοτε αφήγημα της κυρίαρχης ελίτ, θα επιτρέψει στους παγκοσμιοποιητές να ξαναγράψουν την Ιστορία όπως την θέλουν οι ίδιοι νοθεύοντας και αλλοιώνοντας τις ιστορικές πηγές και δίνοντας άλλη ερμηνεία και περιεχόμενο στα κρίσιμα κοσμοϊστορικά γεγονότα, ώστε στο μέλλον με την συνδρομή της επιστήμης και της ψηφιακής τεχνολογίας να παραχαράξουν το παρελθόν.

Η υπερεθνική και αντίχριστη ελίτ θα επιδιώξει να χτίσει εξαρχής (κατ΄εφαρμογή του νεοταξίτικου δόγματος «build back better») ένα καινούριο κόσμο που δεν θα εδράζεται στις διαχρονικές αρχές και αξίες του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού και του ρωμαϊκού δικαίου αλλά στις σατανικές και έκφυλες αρχές του ευδαιμονισμού, της ακολασίας, της τυραννικής πολιτικής ορθότητας και της εωσφορικής υπερηφάνειας.

Ο σύγχρονος εκπεσών άνθρωπος, απογυμνωμένος από κάθε πνευματική αξία, ηθική αναστολή και εμπειρικό βίωμα θα υποταχθεί εκουσίως στον «εκπεσόντα άγγελο του σκότους» ο οποίος θα τον πείσει και πάλι να δοκιμάσει ξανά από «το δέντρο της Γνώσης του Καλού και του Κακού», δηλαδή θα τον εξαπατήσει εκ νέου ώστε να αποδεχθεί ως επωφελή και συμφέρουσα την γενετική μετάλλαξή του προκειμένου να επιτύχει την δήθεν εξίσωσή του με τον Θεό

Την στιγμή όμως που ο άνθρωπος θα υποκύπτει εκ νέου στον πειρασμό της ισοθεϊας συναινώντας στην γονιδιακή τροποποίηση του ανθρώπινου dna, θα συμμετέχει ταυτόχρονα στην υλοποίηση της εωσφορικής φιλοδοξίας που έχει ως σκοπό την ακύρωση του από καταβολής κόσμου σχεδίου του Θεού το οποίο πραγματώνεται, όταν ο άνθρωπος στο πλαίσιο της ελεύθερης και αβίαστης χρήσης του αυτεξουσίου που του δώρισε ο Θεός και αναλαμβάνοντας τον αδιάκοπο αγώνα κατά της αμαρτίας οδηγείται με την Θεία Χάρη στην κάθαρση, στον φωτισμό και στην Θέωσή του.

Γιατί ο επηρμένος και φαντασιόπληκτος νους του ανθρώπου που αυτονομείται από το Θείο Θέλημα, όταν παρεμβαίνει και τροποποιεί το ανθρώπινο γονιδίωμά του, ή επιλέγει να τοποθετήσει στο σώμα του υποδόρια και εγκεφαλικά εμφυτεύματα (μικροτσίπ) στην πραγματικότητα αρνείται, υβρίζει και αποξενώνεται από τον Δημιουργό Του, αφού διορθώνει τον Πλάστη Του, ομολογώντας ότι το ανθρώπινο αρχέτυπο ολοκλήρωσε το κύκλο του και επιβάλλεται η αναβάθμισή του!

Ως εκ τούτου, όπως υποστηρίζει και εύχεται ο κ. Πιερρακάκης, η μελλοντική νικηφόρα έκβαση του αόρατου πολέμου που διεξάγεται από την κυρίαρχη υπερεθνική ελίτ εις βάρος της ανθρωπότητας, θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική επικράτηση της σατανοκίνητης και αντίχριστης Ν.Τ.Π. η οποία φιλοδοξεί να μετατρέψει τον Άνθρωπο (το κόσμημα της έμβιας Δημιουργίας) σε υβρίδιο ανθρώπου-μηχανής.

Οι νεοταξίτες ευελπιστούν να καταστρέψουν στον μέλλον το σχέδιο του Θεού το οποίο έχει την αφετηρία του στην αρχή της Ανθρώπινης Ιστορίας, αφού ο «τσιπαρισμένος άνθρωπος» θα τους παραδώσει με την θέλησή του, το πολυτιμότερο δώρο που του χάρισε ο Θεός, δηλ. το αυτεξούσιο, το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και επιλογής.

Δεν πρέπει να εκληφθεί ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά ως μελλοντική καθημερινή πραγματικότητα κατά την οποία στα νεογέννητα βρέφη θα εμφυτεύονται εγκεφαλικά μικροτσίπ με προφανή σκοπό τον έλεγχο του μυαλού, της σκέψης και της συμπεριφοράς. Η επιδίωξη αυτή της αντίχριστης Ν.Τ.Π. δεν αφορά το μακρινό μέλλον αλλά σχεδιάζεται να υλοποιηθεί κατά την επόμενη δεκαετία.

Συνεπώς η κατά Θεόν σωτηρία του ανθρώπου που νοείται συνδυαστικά ως αποτέλεσμα του έργου της Χάριτος του Θεού με την συμμετοχή της ελεύθερης βούλησης του ανθρωπίνου προσώπου, θα ματαιωθεί εξαιτίας του ηλεκτρονικού εγκεφαλικού εμφυτεύματος (μικροτσίπ) με το οποίο θα ελέγχεται η σκέψη και θα επηρεάζεται η συμπεριφορά του και ως εκ τούτου ο άνθρωπος δεν θα βιώνει μια κατάσταση ελεύθερης βούλησης.

Συνεπώς οι παγκοσμιοποιητές θα αποκτήσουν την ασύλληπτη δυνατότητα να παρέμβουν ακόμη και στο απώτατο παρελθόν εξουδετερώνοντας το «προπάντων των αιώνων» σχέδιο του Θεού που προβάλλεται εις το διηνεκές και αποσκοπεί στην διαρκή σωτηρία κάθε ανθρώπου που έρχεται στην γη, αφού χειραγωγώντας το ανθρώπινο dna σε συνδυασμό με την αλματώδη ανάπτυξη της μοριακής βιολογίας και της γενετικής μηχανικής ακόμη και η σκέψη του ανθρώπου θα υπόκειται σε έλεγχο και επιτήρηση με ηλεκτρονικά ή ιατρικά μοσχεύματα.

Ως εκ τούτου δεν θα πρόκειται για τον αρχέγονο Άνθρωπο της Ένθεης Δημιουργίας αλλά για υβρίδιο ανθρώπου που θα έχει απωλέσει οριστικά και αμετάκλητα το θεόσδοτο δώρο της Ελευθερίας, αφού θα αδυνατεί πλέον να σκέπτεται, να αυτενεργεί και να αποφασίζει.

Επομένως οι πνευματικά τυφλωμένοι και ψυχικά απονεκρωμένοι νεοταξίτες, (έχοντας μεθύσει από την εωσφορική σοφία της ψευδωνύμου γνώσεως και από τις άπειρες δυνατότητες που παρέχουν τα αλγοριθμικά μοντέλα των υπολογιστών σε συνδυασμό με τα εξωπραγματικά επιτεύγματα της ψηφιακής τεχνολογίας) επιβάλλουν με πρωτοφανή επιμονή και μανία τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επαγγελματικής, οικονομικής και προσωπικής δραστηριότητας των πολιτών, ώστε να εξοικειωθούν και να εκλάβουν αργότερα οι ίδιοι τον μελλοντικό γενετικό μετασχηματισμό/μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους, ως νομοτελειακή εξέλιξη και επιστημονική πρόοδο.

Οι αφηνιασμένοι νεοταξίτες, πολιτικοί και μη, πίσω από τα καρφιτσωμένα χαμόγελα κρύβουν το αντίθεο μένος τους θεομαχώντας κυριολεκτικά, αφού επιδιώκουν σταθερά να ματαιώσουν την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού η οποία προϋποθέτει την ύπαρξη πάνω στην Γη Ελεύθερων Ανθρώπων -πλασμένων κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση του Άγιου Τριαδικού Θεού- και όχι «ανθρώπων» που θα εμφανίζονται με την αποτρόπαιη μορφή του υβριδίου ανθρώπου-μηχανής ή με την ακόμη χειρότερη αποκρουστική μορφή του χιμαιρικού ανθρώπου.

Παρέλκει να ασχοληθούμε στο άρθρο αυτό με άλλο απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Πιερρακάκη ο οποίος ομολόγησε μετά από δύο χρόνια πανδημίας την εξής εντυπωσιακή αλήθεια: «Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του εμβολίου δεν ήταν το ίδιο το εμβόλιο, αλλά αυτό το μήνυμα που πέρασε, το πόσο δηλαδή και το πώς μπορούν κάποια πράγματα ν’ αλλάξουν και ν’ αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα».

Η πιο πάνω δήλωση του κ. Πιερρακάκη αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση της θέσεως που είχαμε διατυπώσει από την αρχή της υγειονομικής κρίσης σύμφωνα με την οποία η πανδημία του κορωνοϊού δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με όρους προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά πρέπει να κατανοηθεί μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας της αντίχριστης υπερεθνικής ελίτ που αποσκοπεί στην εκ βάθρων ανατροπή της παραδοσιακής δομής και λειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας των πολιτών και στην μονομερή επιβολή ενός δεσμευτικού μοντέλου ψηφιακής διακυβέρνησης που θα συρρικνώσει την κοινωνική αλληλοεπίδραση και θα υπαγάγει κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά στον απόλυτο ψηφιακό έλεγχο του Κράτους.

(Ίδετε σχετικώς άρθρα του γράφοντος με τίτλους «Το εμβόλιο ως όπλο της ιατρικής επιστήμης στην μάχη κατά του κορωνοϊού ή ως πολύτιμο εργαλείο φόβου για την χειραγώγηση των κοινωνιών;»

«Ψηφιακή Εποχή και Μετανθρωπισμός. Ο Εφιάλτης χτυπά την πόρτα μας. Να μην του ανοίξουμε»

καθώς και «Η εργαλειοποίηση της πανδημίας του κορωνοϊού για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας»)

Είναι όμως γνωστό σε όλους ότι μετά την υβριστική συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στον Θεό ακολουθεί πάντοτε και χωρίς καμία εξαίρεση η πτώση, η συντριβή και η εξολόθρευση των αμετανόητων και περήφανων ανθρώπων.

Μετά την Ύβρη η οποία (κατά την αρχαιοελληνική σημασία της) νοείται ως υπεροπτική και αλαζονική συμπεριφορά του ανθρώπου προς τον Θεό, ακολουθεί η Νέμεσις, δηλ. η εκδήλωση της θεϊκής οργής.

Θα επιβεβαιωθεί στο ακέραιο η διαχρονική ρήση του Βασιλέως Σολομώντος σύμφωνα με την οποία «Προ της συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια».

Το ίδιο θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια και στην σημερινή εποχή η οποία κυριαρχείται από την επηρμένη γνώση και την εωσφορική αλαζονεία των δαιμονοκίνητων ανθρώπων, ώστε να επαληθευτεί μια ακόμη ρήση, δηλ. εκείνη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου που έλεγε: «Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάη μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια». (Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Β΄, «Πνευματική Αφύπνιση», Β΄ Έκδοση 2000 σελ. 188, Ιερόν Ησυχαστήριον Μοναζουσών «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος»).

Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στο εκκλησιαστικό περιοδικό «ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών, τεύχος Ιουνίου-Ιουλίου 2022 (αρ. τεύχους 238-239) σελ. 261

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου