Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Η «ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ»χτυπάει τώρα και Δεσποτάδες τριπλοεμβολιασμένους ;


Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Μητροπολίτης Δράμας: Εμβολιάστηκε και καταγγέλλει στον εισαγγελέα <<αντάρτες>> ιερείς"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δράμας Παύλος: να κοπούν οι μισθοί των ανεμβολίαστων ιερέων και να δοθούν στους υγειονομικούς"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΛΛΑΔΑ 02.05.2022 09:23 Εκοιμήθη Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος, σε ηλικία 59 ετών"

Α πα πα πα πιπέρι στις σκέψεις μας...

Διαβάστε με προσοχή το "μνημόσυνο" των καλοταϊσμένων κολοφυλάδων τα λένε άθελά τους ή από βλακεία.. όλα ! Εδω


Ἂν προσευχηθοῦν διὰ τὴν ψυχήν του, ὅσοι ἔχουν ἀδικηθεῖ ἀπὸ αὐτόν, ἡ ὠφέλειαν θὰ εἶναι μεγάλη καὶ δι᾿ αὐτοὺς καὶ δι᾿ ἐκεῖνον.

14 σχόλια:


  1. Εντελώς ξαφνικά όπως γράφει
    το βρωμο-Θέμα. Μου έκανε
    εντύπωση που χρησιμοποιούν
    ακόμη τον όρο "ψεκ" !!!!

    Όσο για τον πολυμπολιασμένο
    μητροπολίτη.... ο ίδιος
    ο κόσμος της Δράμας τον
    γνωρίζει καλά.

    Ο Θεός ας παραβλέψει τα
    λάθη και τις ανοησίες του
    για το ζήτημα των
    υποχρεωτικών εμβολιασμών
    και ας τον συγχωρέσει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Που είναι τώρα η εξουσία σου ταλαίπωρε άνθρωπε ; Και τώρα που ήρθε η ώρα του λογαριασμού, ποιος μπορεί να σε σώσει ; Η Σύνοδος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φανατικότερος «διώκτης» των ανεμβολίαστων πολιτών από πλευράς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αρνητής των παρενεργειών των εμβολίων και τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα του μυοκαρδίου σήμερα.

    Ο Μητροπολίτης είχε ταλαιπωρήσει πολίτες που αντιτίθεντο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό φοβούμενοι τις παρενέργειες των εμβολίων καταθέτοντας μηνύσεις

    Τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο Μητροπολίτης υπέβαλε… μηνύσεις (!) σε βάρος δύο Δραμινών πολιτών γιατί παρουσίαζαν αντίθετες απόψεις από αυτόν και της κυβέρνησης σε σελίδα στο Facebook.

    Ο ιεράρχης βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στη Νάουσα σε εκδήλωση που ήταν παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

    Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βέροια όπου ένιωσε αδιαθεσία και αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή συνέπειας εμφράγματος του μυοκαρδίου.
    Να υποθέσουμε ότι θα εκδοθεί «κίτρινη κάρτα» καθώς τριπλοεμβολιασμένος σε τέτοια ηλικία που πεθαίνει ξαφνικά, λίγους μήνες μετά το τρίτο εμβόλιό του, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα παρενέργειας.

    Ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας, γεννήθηκε στη Βέροια το 1963.

    https://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/ekoimithi-se-ilikia-59-eton-o-mitropolitis-dramas-paylos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αναφέρατε ΟΛΑ, και άριστα πράξατε. Διότι κάποιοι χριστιανοί βιάζονται να σκεπάσουν το σκανδαλώδες μένος του εναντίον κάθε εναπομείναντα Ορθόπρακτου πιστού στη Μητρόπολή του. Όμως, η Δίκαιη Κρίση του Χριστού αποτελεί οριστική απάντηση για τους σκανδαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας κάνουμε όλοι ένα κομποσχοινι για την ψυχή του Δεσπότη!Είναι "εις χείρας ζώντος Θεού "αυτή την ώρα!Ευκαιρία να αναλογιστουμε τη δική μας "καμπούρα "..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν σε παινεύει ο άθρησκος Τατσόπουλος και σε θεωρεί "πεφωτισμένο ιεράρχη" επιβεβαιώνει ότι κάτι δεν πάει καλα:Αυτά έγραψε στο Facebook πριν λίγο για τον Μητροπολίτη Δράμας ο πολέμιος του Αγίου Παϊσίου Πέτρος Τατσόπουλος.

    Ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος, ένας από τους ελάχιστους πεφωτισμένους ιεράρχες, πέθανε σήμερα από έμφραγμα του μυοκαρδίου, στα 59 του χρόνια. Για τον αγώνα του κατά των αντιεμβολιαστών και το προσωπικό κόστος που κατέβαλε είχα γράψει πέρυσι τέτοιον καιρό στα "Μυστήρια της Δράμας":Όπως είπε ο Αδαμάντιος Κοραής, απευθυνόμενος στους ιεράρχες της δικής του εποχής: "Ο σεβασμός δεν σου απονέμεται· τον σεβασμό τον κερδίζεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααα τώρα δέσαμε!!! έδεσε το γλυκό!!! όποιος δεν βλέπει ποιός είναι ποιανού, είναι άξιος της ελεεινής του μοίρας!!! τέλειωσαν τα ψέματα, αγαπητοί μου χριστιανουληδες!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ σωστά κύριε...Name!!!δύο Πόντιοι μητροπολιται κι ένας Κύπριος, αγιορείτης ηγούμενος των οποίων οι λαοί κατεσφαγησαν υπό των Τούρκων να ... προσεύχονται -αρα γέ σε ποιον Θεόν;;;-για ένα ψοφιο Τούρκο σ ένα βρωμερό νεκροταφείο αβαπτιστων με Χότζα πρωτοστατουντα!!!είδες τι κάνει το χρήμα;;;ας οψεται η...Τουρκάλα του Βοσπόρου!!!κι ο νοων νοειτω!τι να πούμε για τους Ποντίους και Κυπρίους ρασοφορους και λαϊκούς των εσχάτων ημερών;;; όνειδος για τους αξιους προγόνους τους!!! Λυπαμαι δε και για το περιφημοτερο και ξακουστό κοινόβιο του Διονυσίου:θα τρίζουν τα κόκαλα τα άγια ενός Νήφωνος Κων/πόλεως κι ενός Γαβριήλ Διονυσιατου και παπα-Χαραλαμπους Κυπρίου τω όντι!!!έχει και οσιομαρτυρα Γενναδιον το μοναστήρι...οι Διονυσιαται πώς του βάζουν μετάνοια και του φιλαν το χέρι;;; έπρεπε ήδη να τον είχαν εκθρονίσει!!! ΜΕΤΑΝΟΕΊΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ,ΠΑΤΕΡΕΣ!!! ΠΌΡΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΑΙ ΣΑΣ ΚΡΊΝΟΥΝ ΉΔΗ!!! ΝΤΡΟΠΉ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Τοῦρκοι, εἶναι ένας βάρβαρος κι αιμοβόρος λαός

      όμως, ώς νεκροί, δεν εἶναι ψοφίμια...

      εἶναι ν ε κ ρ ο ί...

      χωρίς όμως αυτό -φυσικά-
      να επιτρέπει τίς όποιες συμπροσευχές

      που εἶναι ξεκάθαρα νομίζω
      ἀ π α ρ ά δ ε κ τ ε ς...

      π α ν τ ο ῦ και π ά ν τ α...!

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου, έχω υπόψη μου και κατανοώ πλήρως όσα γράφεις!Εν προκειμένω, σκεφτομαι συντηρητικά καθώς η κρίση ανήκει στο Θεό, ειδικά των ιερωμένων...Έγραψα με αυτή τη λογική επομένως, ώστε να μη βλαφτώ πνευματικά αλλά καλύτερα να ωφεληθώ με τη μνήμη θανάτου...Για αυτό δεν τολμώ να σηκώσω δάκτυλο εναντίον οποιουδήποτε, ακόμα και αν πίπτει μπροστά στα μάτια μου!!
      Βάζω ειλικρινά μετάνοια,εφόσον σκανδάλισα κάποιον αδελφό!!

      Διαγραφή
  10. Λυκ Μοντανιέ:«Δεν είναι εμβόλια ειναι δηλητήρια» – Ομιλία στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου.

    Δρ. Sucharit Bhakdi: «Απόλυτα επικίνδυνα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού – Θα σας καταστρέψουν»

    Στο Αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Circulation στις 16 Νοεμβρίου 2021. Το περιοδικό αυτό δεν είναι απλώς ένα περιοδικό, είναι το εγκυρότερο περιοδικό παγκοσμίως σε θέματα καρδιάς και αγγείων. Για να δημοσιεύσει κάτι πρέπει να είναι πολύ καλά ελεγμένο και από πολύ γνωστή επιστημονική ομάδα. Τι λέει λοιπόν το άρθρο;

    Με τίτλο «M–RNA COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning» δηλαδή «Τα εμβόλια M–RNA COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο οξέων στεφανιαίων επεισοδίων όπως μετριέται με το Καρδιολογικό Τεστ PULS: Προειδοποίηση» αναφέρεται στην αύξηση των θρομβώσεων και των καρδιακών επεισοδίων όπως Έμφραγμα του Μυοκαρδίου, Στηθάγχη κλπ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή