Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ακόμη μια θεωρία συνωμοσιας ή η ωμή πραγματικότητα ;

Η Δύση θέλει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να εφαρμοστεί η «Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Πρώην μέλος των Illuminati αποκαλύπτει τα σχέδια για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο  – Pronews.gr 

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις του Μάρτιν Άρμστρονγκ για το μέλλον της ανθρωπότητας, καθώς προειδοποιεί για το ξέσπασμα ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το αφήγημα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Ο θρυλικός αναλυτής του οικονομικού και γεωπολιτικού κύκλου, πιστεύει ότι το πολυπόθητο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την ανθρωπότητα χρειάζεται τώρα πόλεμο για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Προειδοποιεί μάλιστα, ότι η επιστροφή στην κανονικότητα δεν είναι δυνατή πλέον, ότι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεσπάσει τις επόμενες εβδομάδες και ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει καταστρέψει σκόπιμα την παγκόσμια οικονομία.

Η Δύση χρειάζεται τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Άρμστρονγκ εξηγεί ότι «αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να εξαγριώσουν σκοπίμως τη Ρωσία. Αυξάνουν την πίεση. Η Δύση χρειάζεται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Απλώς τον χρειάζονται. Το πραγματικό πρόβλημα εδώ είναι ότι πήγαν στα αρνητικά επιτόκια το 2014 στην Ευρώπη. Δεν μπόρεσαν να τονώσουν την οικονομία και τα κεϋνσιανά οικονομικά έχουν αποτύχει εντελώς…

Θα έλεγα ότι πρόκειται για κακοδιαχείριση της κυβέρνησης σε παγκόσμια κλίμακα.Το πρόβλημα είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες δεν έχουν κανέναν έλεγχο στην οικονομία. Προσθέστε σε αυτό, αυτός ο τύπος πληθωρισμού είναι ουσιαστικά διαφορετικός από μια κερδοσκοπική έκρηξη. Αυτός ο πληθωρισμός βασίζεται στις ελλείψεις. Αυτοί οι ηλίθιοι με τον Covid… με lockdowns, κατέληξαν να καταστρέψουν τις αλυσίδες εφοδιασμού…

Άρα, τα αρνητικά επιτόκια στην Ευρώπη έχουν εξαφανίσει όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Χρειάζονται 8% για να εξισωθούν, όχι αρνητικά ποσοστά. Δεν υπάρχει συνταξιοδοτικό ταμείο στην Ευρώπη που να είναι φερέγγυο σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού. Η ευρωπαϊκή διακυβέρνηση καταρρέει.

Αν καταλήξουν να χρεοκοπήσουν, θα έχετε εκατομμύρια ανθρώπους εκεί κάτω με πιρούνια να εισβάλλουν στα κοινοβούλια. Άρα, για να το αποφύγουν, χρειάζονται πόλεμο. Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει καταστρέψει σκόπιμα την παγκόσμια οικονομία».

«Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα»

«Εάν ξεσπάσει πόλεμος στην Ευρώπη, το δολάριο θα γίνει ισχυρότερο αρχικά και όχι πιο αδύναμο» σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ. Όπως εξηγεί, «όλα αυτά είναι σκόπιμα. Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα εδώ. Δυστυχώς, εδώ οδηγούμαστε».

Υποστηρίζει επίσης ότι ο πόλεμος στην Ευρώπη μπορεί να ξεσπάσει σε μερικές εβδομάδες και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Θέλουν η Ρωσία να κάνει κάτι. . . .Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς, οδεύουμε προς τον πόλεμο».

Μάλιστα, συνιστά στους ανθρώπους «να αποθηκεύουν τρόφιμα για δύο χρόνια». «Δεν επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Το σύστημα καταρρέει από μέσα και είναι ακριβώς όπως η πτώση της Ρώμης».

 πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: Η ΠΑΝΑΓΙΑ, Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ...!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=Ysv6uKbTTPw

    ΑπάντησηΔιαγραφή