Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Δικιά Μου Είναι Η Ζωή

 Εγώ δεν παίρνω απο κανένα εντολές έχω χαράξει την δική μου την πορεία θέλω να ζήσω δίχως τύψεις και ενοχές ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη εξουσία. 

 Εγώ θα ζήσω όπως θέλω και γουστάρω δικιά μου είναι η ρημάδα η ζωή πανιά θα ανοίγω και όπου θέλω θα σαλπάρω μέχρι να φύγει απο το σώμα μου η ψυχή.

 Εγώ δεν ζήτησα πολλά από την ζωή μου γιατί όποιος φεύγει πίσω του τ'αφήνει και όταν θα φύγει απ΄το σώμα η ψυχή άδειο κουφάρι δίχως όνειρα θα μείνει.

Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, με τίτλο «Δικιά μου είναι η ζωή». Όπως είπε ο ίδιος ο δημιουργός το τραγούδι το έγραψε κατά τη διάρκεια του λοκντάουν και με αυτό θέλει ουσιαστικά να περάσει το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται και θα αντιστέκονται σε αυτούς που με αφορμή τις απαγορεύσεις για μια επιδημία, θέλουν την επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων στις κοινωνίες. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται ακριβώς σε όσα ζήσαμε και ζούμε ακόμη μέσω της επιβολής αυταρχικών μέτρων και κανόνων από τις εκάστοτε εξουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου