Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η φυσική ανοσία χαλάει τα σχέδια του Great Reset – O καθολικός εμβολιασμός, παιχνίδι εξουσίας και χειραγώγησης των μαζών

Η φυσική ανοσία αποδεικνύεται ανώτερη των εμβολίων, έχει διαπιστωθεί σε πλήθος μελετών.
Τα πιστοποιητικά ανοσίας θα είχαν επιστημονικό νόημα σε αντίθεση με τα πιστοποιητικά εμβολίων, που είναι διάτρητα, καθώς τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητα τους προσωρινά.

Ορισμένοι μελετητές, εάν νοιάζονταν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, αντί των καθολικών εμβολιασμών, με στόχο να προωθήσουν το Great Reset, θα είχαν αναγνωρίσει τη δύναμη της φυσικής ανοσίας.

Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο covid 19 είναι να αποκτήσει η παγκόσμια κοινωνία φυσική ανοσία.
Τα εμβόλια έρχονται να υποκαταστήσουν την φυσική ανοσία αν και έχει αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι υποδεέστερα της φυσικής ανοσίας.

Ωστόσο ο εμβολιασμός είναι ένας μηχανισμός εξουσίας και ελέγχου των μαζών, εάν η κοινωνία πειθαρχήσει στον εμβολιασμό τότε σημαίνει ότι η εξουσία μπορεί να δράσει και να επιβάλλει παρόμοιες εξουσίες και εντολές στο μέλλον.
O καθολικός εμβολιασμός παιχνίδι εξουσίας και χειραγώγησης των μαζών

Πανίσχυρη η φυσική ανοσία

Πάνω από 15 μελέτες δείχνουν ότι η φυσική ασυλία που αποκτάει κανείς μετά την ανάρρωση από τον COVID-19 είναι πολύ ανώτερη και πιο μακροχρόνια από ότι τα εμβόλια.
Ο Todd Zywicki, καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο George Mason στη Βιρτζίνια, μήνυσε το Πανεπιστήμιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, το οποίο δεν αναγνώριζε τη φυσική ανοσία.

Το Πανεπιστήμιο αποδέχθηκε να δώσει ιατρική απαλλαγή στον Zywicki, ωστόσο δεν άλλαξαν τη γενική τους πολιτική ουσιαστικά δεν αναγνωρίζουν στους φοιτητές την φυσική ανοσία.

Ορισμένοι από τους ενάγοντες σε αγωγή που κατατέθηκε κατά του Πανεπιστημίου Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ αντιτίθενται επίσης στον υποχρεωτικό εμβολιασμό επικαλούμενοι την φυσική ανοσία.

Δεδομένου ότι τα εμβόλια COVID δεν εμποδίζουν τη μόλυνση ή τη διάδοση του ιού και τα άτομα με covid 19 φέρουν το ίδιο ιικό φορτίο όταν είναι συμπτωματικά με τα μη εμβολιασμένα άτομα, το επιχείρημα ότι τα διαβατήρια εμβολίου θα εντοπίζουν και θα διαχωρίζουν τις «απειλές για τη δημόσια υγεία» από εκείνους που είναι «ασφαλείς» απλά έχει καταρρεύσει.

Οι κυβερνήσεις προωθούν τα πιστοποιητικά εμβολίων

Ενώ οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προχωρούν με ταχύτατες διαδικασίες στην εφαρμογή των σχεδίων για τα διαβατήρια εμβολίων, έχουν συμβεί δύο βασικά πράγματα που κλονίζουν το αφήγημα των διαβατηρίων.

1)Περισσότερες από 15 μελέτες δείχνουν τώρα ότι η φυσική ανοσία που αποκτάτε μετά την ανάρρωση από τον COVID-19 είναι πολύ ανώτερη και πιο μακράς διαρκείας από τα εμβόλια και
2)Οι αγωγές που κατέθεσαν πολίτες αμφισβήτησαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό απέναντι στην φυσική ανοσία ως εναλλακτική λύση στα εμβόλια.

Η υπόθεση Zywicki

Όπως αναφέρει η New York Post, την 1η Αυγούστου 2021, όταν το Πανεπιστήμιο George Mason στη Βιρτζίνια αποφάσισε να εφαρμόσει υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο καθηγητής Νομικής Todd Zywicki υπέβαλε αγωγή στο Πανεπιστήμιο.
Ο Mason ανάρρωσε από τον COVID-19 το 2020 και έχει φυσική ανοσία, όπως αποδεικνύεται από αρκετές δοκιμές αντισωμάτων.
Η δικηγόρος του ανέφερε:
«Η κοινή λογική και η ιατρική επιστήμη πρέπει να στηρίζουν τις ενέργειες του George Mason University.
Και οι δύο έχουν χαθεί προσπαθώντας να εξαναγκάσουν έναν διακεκριμένο καθηγητή να κάνει ένα εμβόλιο που δεν χρειάζεται – ούτε για τη δική του προστασία ούτε για την ασφάλεια κανενός άλλου στη Νομική Σχολή».
Η αγωγή επεσήμανε ότι τα άτομα με φυσική ανοσία έχουν αυξημένο κίνδυνο να υποστούν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια για Covid 19 σύμφωνα με μια μελέτη που ανέφερε ότι υπάρχει 4,4 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος για να εμφανιστούν παρενέργειες.

Στις 17 Αυγούστου 2021, το πανεπιστήμιο George Mason παραχώρησε στον Zywicki ιατρική εξαίρεση από την υποχρέωση για εμβόλιο.
«Η αναγνώριση της φυσικής ανοσίας από το Πανεπιστήμιο είναι σημαντική δεδομένης της αμνησίας που φαίνεται να έχει κυριεύσει τον κόσμο κόντρα στην βιολογία».

Τα ερωτήματα

Πώς επηρεάζει η αξιοπιστία της φυσικής ανοσίας τη συνταγματικότητα των πολιτικών που δεν την αναγνωρίζουν;
Μπορεί οι κυβερνήσεις απλά να επιλέξουν όποιες μελέτες θέλουν για να δικαιολογήσουν τις πολιτικές τους;
Δεδομένου αυτού του προηγούμενου, καθώς και των εξουσιών του κράτους να καταστέλλει αντιδράσεις και να αναστέλλει τα ατομικά δικαιώματα κάτω από δύσκολες συνθήκες, πώς θα ισχύει αυτό για τον Covid-19 σε περιβάλλον χαμηλού κινδύνου, όπως μια πανεπιστημιούπολη;

Αγωγές που αμφισβητούν το υποχρεωτικό εμβολιασμό στα Πανεπιστήμια

Παρόλο που δεν εστιάζει στην αποτελεσματικότητα της φυσικής ανοσίας, μια αγωγή που κατατέθηκε από 12 φοιτητές κατά του Πανεπιστημίου Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ περιλαμβάνει αυτήν την πτυχή, καθώς μερικοί από τους ενάγοντες αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό επειδή διαθέτουν φυσική ανοσία.

Σύμφωνα με το σύστημα κλινικών Mayo, από τον Ιούλιο του 2021, το εμβόλιο της Pfizer ήταν μόνο 42% αποτελεσματικό κατά της μόλυνσης, η οποία δεν ικανοποιεί καν την απαίτηση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ την FDA για αποτελεσματικότητα 50% για τα εμβόλια.

Ενώ τα διαβατήρια εμβολίων είναι από μόνα τους ανήθικα και αντισυνταγματικά, η ιατρική επιστήμη τα αξιολογεί επίσης ως άχρηστα και παράλογα.

Πλέον υπάρχουν τουλάχιστον 15 μελέτες που δείχνουν ότι η φυσική ανοσία από προηγούμενες λοιμώξεις είναι πιο ισχυρή και μεγαλύτερης διάρκειας από τον εμβολιασμό:
«Η συζήτηση για τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό με ένα συνεχώς φθίνουσας αποτελεσματικότητας εμβόλιο εντυπωσιάζει»
Υπάρχουν τώρα δεδομένα που δείχνουν ότι η ανοσία των εμβολίων μειώνεται γρήγορα ανεξάρτητα από τις παραλλαγές, αλλά ειδικά όταν επικρατεί μια νέα μετάλλαξη όπως η Delta.

Αυτό ταυτίζεται με τα ισραηλινά δεδομένα, τα οποία δείχνουν ότι το εμβόλιο της Pfizer από αποτελεσματικότητα 95% στην αρχική φάση, στο 64% στις αρχές Ιουλίου 2021 και 39% στα τέλη Ιουλίου.
Τα δεδομένα από δοκιμές της Pfizer αποδεικνύουν επίσης ότι η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται γρήγορα.
Μέχρι τον πέμπτο μήνα μετά τον εμβολιασμό, η αποτελεσματικότητα μειώθηκε από το 96% στο 84% και αυτή η πτώση δεν θα μπορούσε να οφείλεται στην εμφάνιση της παραλλαγής Delta αφού το 77% των συμμετεχόντων στη δοκιμή ήταν στις ΗΠΑ, όπου η παραλλαγή Delta εμφανίστηκε μήνες αργότερα.

Με βάση μια μελέτες τα δεδομένα δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της λοίμωξης από τον SARS COVID 2 μειώνεται», ανέφερε η διευθύντρια των CDC Rochelle Walensky. όσοι εμβολιάστηκαν νωρίς θα αντιμετωπίσουν μειωμένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

«Στο πλαίσιο αυτών των ανησυχιών, σχεδιάζουμε για τους Αμερικανούς να λαμβάνουν ενισχυτικές δόσεις από τον επόμενο μήνα για να μεγιστοποιήσουν την προστασία που προκαλείται από τα εμβόλια.
Το σχέδιό μας είναι να προστατεύσουμε τον αμερικανικό λαό και να παραμείνουμε μπροστά από αυτόν τον ιό », δήλωσε ο Walensky…

Τι γίνεται με τους μη εμβολιασμένους που δεν έχουν φυσική ανοσία;

Όσο για τους μη εμβολιασμένους που δεν έχουν φυσική ανοσία από προηγούμενη μόλυνση, η κατάσταση τους δεν αποτελεί αυξημένο κίνδυνο για κανέναν εκτός από τον εαυτό τους. Αντιστρόφως, δεδομένου ότι το εμβόλιο κατά του COVID δεν μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση ή τη μετάδοση αλλά μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας, ο μόνος που μπορεί να επωφεληθεί είναι ο εμβολιασμένος, δεν προστατεύει κανέναν άλλο.

15 έρευνες

Υπάρχουν 15 μελέτες που θα έπρεπε, μια για πάντα, να ξεκαθαρίσουν τη συζήτηση σχετικά με το αν τα άτομα που είχαν COVID έχουν πλέον ανοσία και αν η ανοσία είναι συγκρίσιμη με εκείνη των εμβολίων για τον covid 19.

• Μάιος 2021
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ενώ τόσο η μόλυνση SARS-CoV-2 όσο και ο εμβολιασμός προκαλούν ισχυρές ανοσολογικές αποκρίσεις, η ανοσία που αποκτάτε όταν αναρρώνετε από φυσική μόλυνση είναι πιο ανθεκτική και ταχύτερη στην απόκριση.
Ο λόγος για αυτό είναι επειδή η φυσική ανοσία περιλαμβάνεται στα Τ κύτταρα και αντισώματα, ενώ η ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο διεγείρει κυρίως την προσαρμοστική ανοσία που περιλαμβάνουν τα αντισώματα.

• Μάιος 2021
Αυτή η έρευνα διαλύει τους φόβους ότι η μόλυνση από SARS-CoV-2 μπορεί να μην παράγει μακροχρόνια ανοσία.
Ακόμη και σε άτομα με ήπια λοίμωξη COVID-19, των οποίων τα επίπεδα αντισωμάτων αντι-SARS-CoV-2 ακίδων πρωτεΐνης (S) ενδέχεται να μειωθούν γρήγορα μετά από ανάρρωση μηνών, τα μακρόβια κύτταρα πλάσματος του μυελού των οστών αρχίζουν να δημιουργούν νέα αντισώματα όταν ο ιός εμφανιστεί για δεύτερη φορά.
«Συνεπώς, τα κυκλοφορούντα κύτταρα Β μνήμης σε ηρεμία που κατευθύνονται εναντίον του SARS-CoV-2 S ανιχνεύθηκαν στα αναρρωμένα άτομα.
Συνολικά, τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι η ήπια μόλυνση με τον SARS-CoV-2 προκαλεί ισχυρή ειδική για το αντιγόνο, μακράς διάρκειας χημική ανοσολογική μνήμη στους ανθρώπους».

•Ιούλιος 2020
Τα παραπάνω ευρήματα της Nature υποστηρίζουν ευρήματα από τη Σιγκαπούρη που δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο του 2020, τα οποία διαπίστωσαν ότι οι ασθενείς που είχαν αναρρώσει από τον SARS το 2002/2003 είχαν ισχυρή ανοσία έναντι του SARS-CoV-2 χρόνια αργότερα.

• Ιούλιος 2021
Σε μελέτη διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι μολυσμένοι ασθενείς παρήγαγαν ανθεκτικά αντισώματα και κύτταρα μνήμης Β, μαζί με ανθεκτικά πολυλειτουργικά κύτταρα Τ4 και CD8 Τ που στοχεύουν σε πολλά σημεία του covid 19.

• Ιούλιος 2021
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «η φυσική ανοσία που προκλήθηκε από την επέκταση μεγαλύτερων κλώνων CD8 Τ κυττάρων δεν φαίνεται στο εμβόλιο mRNA»

Δημιουργούμε μια πανδημία των εμβολιασμένων

Εάν η φυσική ανοσία είναι καλύτερη από τα αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια, θα περίμενε κανείς να δει όσους έχουν αποκτήσει ανοσία να αντιμετωπίζουν καλύτερα τις μεταλλάξεις, σε σύγκριση με εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο Covid 19.
Και αυτό ακριβώς βλέπουμε.
Eρευνητές εξέτασαν τα ποσοστά μόλυνσης για δεύτερη φορά μεταξύ των προηγουμένως μολυσμένων εργαζομένων υγειονομικής περίθαλψης στο σύστημα Cleveland Clinic.

Από τους 1.359 εργαζόμενους με φυσική ανοσία από προηγούμενη μόλυνση, κανένας δεν μολύνθηκε εκ νέου 10 μήνες κατά την διάρκεια της πανδημίας, παρά τη μεγάλη έκθεση σε θετικούς ασθενείς με COVID-19.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 25 Αυγούστου 2021, συνέκρινε τη φυσική ανοσία του SARS-CoV-2 με την ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο εξετάζοντας τα ποσοστά επανεμφάνισης και επανάληψης.
Αξιολογήθηκαν τέσσερα αποτελέσματα: μόλυνση SARS-CoV-2, συμπτωματική νόσος, νοσηλεία που σχετίζεται με τον COVID-19 και θάνατος.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι, σε σύγκριση με την φυσική ανοσία, τα εμβολιασμένα άτομα με δύο δόσεις Pfizer είχαν

5,96 φορές αυξημένο κίνδυνο για επιθετική μόλυνση
7,13 φορές αυξημένο κίνδυνο για συμπτωματική νόσο
13,06 φορές αυξημένο κίνδυνο για επιθετική μόλυνση με την παραλλαγή Delta
Υψηλότερο κίνδυνο για νοσηλεία που σχετίζονται με τον COVID-19

Τα άτομα που δεν είχαν νοήσει από SARS-CoV-2 αλλά είχαν λάβει δύο δόσεις Pfizer είχαν 27,02 φορές περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν συμπτωματική λοίμωξη από εκείνους με φυσική ανοσία.
Αυτή η μελέτη απέδειξε ότι η φυσική ανοσία παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια και ισχυρότερη προστασία έναντι μόλυνσης, συμπτωματικών ασθενειών και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο δύο δόσεων BNT162b2».

Απαράδεκτη έννοια η πανδημία των ανεμβολίαστων

Το συχνά επαναλαμβανόμενο επιχείρημα ότι αντιμετωπίζουμε «πανδημία των μη εμβολιασμένων», που σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν λάβει το εμβόλιο για τον covid 19 αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος αυτών που νοσηλεύονται και πεθαίνουν από την παραλλαγή Delta.

Ωστόσο, ήδη διεθνώς παρατηρείται μια μετατόπιση από του μη εμβολιασμένους σε αυτούς που έχουν κάνει μία ή δύο δόσεις εμβολίων.
Για παράδειγμα, στο Ισραήλ, που έχει μεγάλο ποσοστό «εμβολιασμένων» αποτελούσε το μεγαλύτερο μέρος των σοβαρών κρουσμάτων και των θανάτων που σχετίζονται με τον COVID τον Ιούλιο του 2021.
Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, το 59% των σοβαρών περιπτώσεων ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν λάβει δύο δόσεις εμβολίων.
Τα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν μια παρόμοια τάση μεταξύ των ατόμων άνω των 50 ετών.
Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, μερικώς και πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν το 68% των νοσηλειών και το 70% των θανάτων από Covid 19.

Τα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ διαψεύδουν επίσης την αφήγηση «πανδημία των μη εμβολιασμένων».

Μεταξύ 6 Ιουλίου 2021 και 25 Ιουλίου 2021, περίπου 469 κρούσματα COVID εντοπίστηκαν στην, Μασαχουσέτη.
Από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί, το 74% είχε λάβει δύο δόσεις εμβολίων και θεωρούνταν «πλήρως εμβολιασμένοι».
Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι «η δεύτερη δόση εμβολιασμού φαίνεται να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στο συνολικό μέγεθος της χημικής απόκρισης που σχετίζεται με την ακίδα σε άτομα που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19».
«Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Harvard, Μάρτιν Κούλντορφ, είπε ότι η έρευνα που δείχνει ότι η φυσική ανοσία προσφέρει εκθετικά μεγαλύτερη προστασία από τα εμβόλια σημαίνει ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι αντιεπιστημονικά».

 bankingnews

 

1 σχόλιο:

  1. Η δυνατότητα τών επικυρίαρχων
    να πείθουν τίς μάζες
    ασυναγώνιστη...

    χτίζοντας... με φαντασία
    κι απαράμιλλη πανουργία
    επάνω στον φ ό β ο μας...

    π α ν ο ύ ρ γ ο ι
    τ α χ υ δ α κ τ υ λ ο υ ρ γ ο ί...

    παντοδύναμοι (φαινομενικά)
    ... λόγω της...β λ α κ ε ί α ς μας

    στην οποία έχουμε έντεχνα εκπαιδευτεί...διά βίου(!)
    θεωρώντας την μάλιστα ...

    μόρφωση...
    καλλιέργεια...
    εξυπνάδα...

    ...

    Παραδομένοι λοιπόν...
    η... ψευτοπολέμιοι
    (ανεπίγνωστα)

    προσθέτουμε κάποτε
    το...πετραδάκι μας
    στην β α β έ λ
    που μάς τυλίγει
    ολόγυρα...

    Ο Θεός να μάς συγχωρέσει
    και να σώσει όποιον
    κ α λ ο π ρ ο α ί ρ ε τ ο ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή