Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Δείξτε λίγο ανθρωπιά έστω και τώρα στη στερνή τη μάχη.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Άμεση υποστήριξη και νοιάξη στους διωκόμενους από τη χούντα νοσηλευτές. Μποϊκοτάζ σε κάθε επιχείρηση παραχωρητή που σπρώχνει στην ανεργία τους εργαζομένους. Καταφρόνια και φτύσιμο στους διασκεδαστές που συνεχίζουν με τους όρους του καθεστώτος" 

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους υγειονομικούς,ευχαριστούμε από καρδιάς όσους αδελφούς ανταποκρίθηκαν μην διστάζετε να μας στέλνετε mail

Όσοι υγειονομικοί έχετε οικογένειες κυρίως με μικρά παιδιά μπορείτε να μας στέλνετε εδώ:trelogiannis@yahoo.gr  κάποια αποδεικτικά της οικογενειακής σας κατάστασης και της προτεραίας δουλειά σας με έναν λογαριασμό τραπέζης !

Όσοι επίσης αδελφοί θέλετε να βοηθήσουμε ,θα σας δίνουμε λεπτομέρειες ώστε να βάζετε οι ίδιοι τον οβολόν σας στις οικογένειες αυτές .

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ...

6 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αξιοπρέπεια και δεν θα ζητήσουν την ελεημοσύνη μας . Όποιος όμως έχει συγγενείς κατάκοιτους ή ασθενείς σε σπίτι , θα μπορούσε να απευθυνθεί στους υγειονομικούς σε αναστολή και να τους προσφέρει εργασία . Αυτό μπορεί να γίνει αν οι υγειονομικοί φτιάξουν μια δική τους ιστοσελίδα όπου θα τους βρίσκει όποιος ενδιαφέρεται ανάλογα με τη περιοχή που ζει.

    Το ίδιο μπορεί να γίνει με τους γιατρούς και αύριο με άλλους κλάδους επαγγελματιών . Προσωπικά, αν υπήρχε μια τέτοια ιστοσελίδα όπου θα μπορούσα να βρω γιατρούς και νοσοκόμους σε αναστολή λόγω συνειδήσεως , θα προτιμούσα χίλιες φορές να απευθυνθώ σε αυτούς γιατί θα τους εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ "ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩΡΗΤΕΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ακουστεί από σοβαρούς και αξιόπιστους ανθρώπους (πιστεύω ότι είναι αλήθεια αυτό που ακούστηκε), ότι οι πολιτικοί που υποστηρίζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, απειλούν τις επιχειρήσεις με σκληρές οικονομικές ποινές, εάν δεν υποχρεώσουν τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή σκέψη οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας αφήσουμε τις δήθεν αξιοπρέπειες-εγωισμούς και ας είμαστε ειλικρινείς. Έχω ανάγκη; Ζητάω. Έχω δουλειά; Δίνω. Το ναί ναί και το ου ού, όπως λέει ο Κύριος. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή