Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Οι 8+1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ του MIND CONTROL και BRAINWASH για να χειραγωγήσουν το υποσυνείδητό μας!

1. «Κατά 7 αυξήθηκαν οι θάνατοι οι οποίοι βρέθηκαν ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ...»
Το επικοινωνιακό τέχνασμα είναι ότι τα θύματα δεν πέθαναν ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ αλλά ήταν ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. Δηλαδή πέθαναν από κάποιο άλλο αίτιο, το υποσυνείδητο μήνυμα όμως που περνάνε είναι ότι ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ...
 
2. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ...
«ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
«ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ...»
Εκμεταλλεύονται την άγνοια του κόσμου βάζοντας επιστήμονες οι οποίοι ακολουθούν την επιβεβλημένη από τα διεθνή κέντρα γραμμή ώστε το τηλεθέαμον κοινό να το αποδεχτεί αφιλτράριστα εξολοθρεύοντας τους μηχανισμούς κριτικής αντίληψης του.
* Φασιστικά όμως δεν προβάλουν κανέναν άλλον από χιλιάδες αναγνωρισμένους επιστήμονες οι οποίοι εκφέρουν διαφορετική θέση...
** Επίσης δεν μας αναφέρουν ότι:
-«ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ήταν και αυτοί που μας καταχρέωσαν...
-«ΕΙΔΙΚΟΙ» ΝΟΜΙΚΟΙ (το 90% των βουλευτών)ήταν και αυτοί που μας βάλανε στα μνημόνια...
 
3. «Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του (ΠΟΥ) Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας»..
Δημιουργούν την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ στον κόσμο ότι αυτός ο Οργανισμός «νοιάζεται για την υγεία μας» και αφού το λέει ολόκληρος Π.Ο.Υ «Ε, θα είναι για το καλό μας» όταν...
Αυτός ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Rothchilds, Rockefellers, δωρεοδοτήθηκε από το ίδρυμα B. Gates και ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από τις τρεις (3) μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου...
 
4. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ και ΚΑΚΟΥ».
Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας (Τσιόδρας) είναι «Ο ΚΑΛΟΣ», ο «άνθρωπος της διπλανής πόρτας», ο «οικογενειακός γιατρός», ο «ανιδιοτελής», ο «συναισθηματικός»,«ο Χριστιανός ντε ο Ψαλτης»
 
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας (Χαρδαλιάς) είναι ο ΚΑΚΟΣ, αυστηρός, άκαμπτος, επιβλητικός, πειθαρχικός...
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται το να μπορούν ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΥΡΟΣ του ακροατηρίου αφού οι ευσυγκίνητοι θα «πειστούν» από τον «καλό μπάτσο» και οι «Άτακτοι» θα υποταχθούν στον «κακό μπάτσο»...
 
5. ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ...
Εικόνες πόνου φρίκης, κλάματα, απεγνωσμένες εκκλήσεις νοσούντων, ιατρών, εικόνες από δρόμους με μάσκες και γάντια κ.α.
 
6. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ
Οι «ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ» και οι «ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ» πολίτες.
«Υπεύθυνοι» είναι οι πολίτες οι οποίοι αποδέχονται την στέρηση των ατομικών τους ελευθεριών και «Ανεύθυνοι» αυτοί οι οποίοι έχουν αντιληφθεί την εξαπάτησή τους και αντιδρούν.
* «Ενοχικότητα» παρόμοια με το 2010 όπου οι Έλληνες είναι «τεμπέληδες» εξ' ου και το χρέος...
 
7. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
«ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ...»
Με την τεχνική αυτή πετυχαίνουν το να κρατούν τους πολιτες ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΣΑ υπο τον φόβο κατι αντίστοιχο με τα μνημονιακά οικονομικά μέτρα.
«Να μη χάσουμε ότι χτίσαμε μέχρι τώρα».
«Να μη χύσουμε τώρα την κανάτα με το γάλα»...
Ομως ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ...
 
8. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΗΠΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το επιτελείο
θα παρακολουθεί «ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ» εξετάζει ήδη «ΠΙΘΑΝΑ» ΜΕΤΡΑ και «ΑΝΑΛΟΓΑ» ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ...»
α) Καταρχήν Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ο ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ και ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ξένων κέντρων. Άρα στην πρωτη φράση το τέχνασμα ειναι ώστε η μάζα να πιστέψει οτι ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...
Ο Μητσοτάκης ο οποίος ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΕΣΧΩΝ όπου και ανήκει ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ. Τοποθετεί και έναν ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟ ΛΥΚΟ του ΧΑΡΒΑΡΝΤ ο οποίος θα κάνει γκελ στον κόσμο, έναν αντίστοιχο «ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ», ο οποίος ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ και τοποθετήθηκε εκεί ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για να είναι βέβαιοι οτι θα φέρει σε πέρας το σχέδιο τους...
β) «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...»
Με την έκφραση αυτή περνάνε το υποσυνείδητο μήνυμα στη μάζα «ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ...» για να μην αντιληφθεί το κοινό ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ...
γ) Η κατάσταση εξελίσσεται ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ανακοινώνουν ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ νούμερα και «ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ» λόγω της «εξέλιξης της πανδημίας» να πάρουν τα μέτρα τα οποία «εξέταζαν». Στην ουσία προετοίμαζαν το ποίμνιο για να εξοικειωθεί και να προετοιμαστεί όλες αυτές τις μέρες ώστε να μην γίνει απότομα που κάτι θα προκαλούσε πιο έντονες αντιδράσεις...
 
9. «ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» δίχως δυνατότητα επιλογής...
Το μήνυμα χειραγώγησης εδώ είναι: «ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ!».
Υποσυνείδητα τεχνητά διλήμματα.
Κάτι αντίστοιχο με τα προεκλογικά σποτάκια
(Αλλαγή ή Συντήρηση της οικογενειοκρατίας;...)
«ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ», «ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΤΑΝΚΣ»...
Καρότο και μαστίγιο δηλαδή...
(Σαφώς καμία αναφορά δεν γίνεται στο αντίθετο παράδειγμα δηλαδή σε δεκάδες χώρες που έχουν ελάχιστους θανάτους...)
 
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΖΏΗ ΣΟΥ ΘΈΛΟΥΝ !

 

3 σχόλια:

  1. Δεν πρόσεξες τον άλλο τρόπο παραπληροφόρησης:
    1) τους θανάτους πρέπει να τους μετράμε σε ποσοστά. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι θάνατοι ανά 100.000 ανθρώπους, άλλος τρόπος είναι το ποσοστό αύξησης των θανάτων σε σχέση με πέρυσι και σε σχέση με τον μέσο όρο των τελευταίων 5 χρόνων. Πρέπει να γνωρίζουμε όμως και την διακύμανση των ποσοστών, δηλαδή κάθε χρονιά αυξάνονται ή μειώνονται οι θάνατοι από 1 ως 5%, αύξηση των θανάτων κατά 3,5% το 2020 δεν είναι ένδειξη θανατηφόρας επιδημίας.
    2) τα κρούσματα πάλι δεν τα μετράμε σε απόλυτους αριθμούς αλλά σε ποσοστά, δηλαδή 500 θετικά σε 10.000 εξετάσεις, άρα 5% θετικά, 95% ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
    3) Όλα τα τεστ έχουν το πρόβλημα των ψευδών θετικών και ψευδών αρνητικών, οπότε αν το ποσοστό των ψευδών αποτελεσμάτων είναι 5% και έχουμε 2% θετικά, μπορεί στην πραγματικότητα να μην υπάρχει καθόλου η ασθένεια. Στα rapid test τα ψευδώς θετικά είναι περισσότερα, δηλαδή όταν θα εξετάζουμε 100 τελείως υγιείς ανθρώπους θα βρίσκουμε πάντα 2-3 θετικά τεστ.
    4) Ποιοι αρρωσταίνουν; Ποιοι πεθαίνουν; Το 95% των θανάτων με βάση τον ΕΟΔΥ είναι από χρόνιους ασθενείς άνω των 70 χρονών!!! Στην Ελλάδα το προσδόκιμο ζωής είναι 79 για άντρες, 84 για τις γυναίκες. Το ΕΚΑΒ δεν μεταφέρει ασθενείς άνω των 75 χρονών και οι γιατροί στα νοσοκομεία αρνούνται να τους κάνουν εγχείριση. Το ελληνικό δημόσιο σύστημα υγείας αν έχεις ανάγκη μετά τα 75 σε αφήνει να πεθάνεις! Να λέει το κράτος και ειδικότερα οι γιατροί ότι ενδιαφέρονται για την υγεία των ηλικιωμένων(ευάλωτων ομάδων) είναι υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τα είπες όλα...

    μόνο ένα: η ολική νάρκωση δεν είναι για όλες τις ηλικίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι η νοσοφοβία και πόσο σοβαρή μπορεί να γίνει;

    Με τη λέξη νοσοφοβία περιγράφεται μία σοβαρή ψυχική διαταραχή στην οποία το άτομο διακατέχεται από το φόβο ότι πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια. Ο άνθρωπος που υποφέρει από νοσοφοβία διακατέχεται από το φόβο και τη σιγουριά ότι πάσχει από κάποια σοβαρή πάθηση (καρκίνο, καρδιοπάθειες) και μεγαλοποιεί στο μυαλό του το οποιοδήποτε σωματικό σύμπτωμα, επιμένοντας ότι είναι σοβαρά άρρωστος και συνεχίζει να εμμένει στην άποψη αυτή, ακόμα και όταν οι γιατροί τον διαβεβαιώνουν ότι είναι καλά.

    Ο άνθρωπος που εμφανίζει συμπτώματα αυτής της ψυχικής διαταραχής χαρακτηρίζει ως σοβαρή ασθένεια κάθε σωματικό σύμπτωμα που μπορεί να παρουσιάσει ( μία μελανιά σημαίνει λευχαιμία ή ένα ‘’τσίμπημα’’ στην καρδιά σημαίνει σοβαρή καρδιοπάθεια).

    Τις περισσότερες φορές μάλιστα το άτομο επισκέπτεται πολλούς γιατρούς, θεωρώντας ότι οι προηγούμενες διαγνώσεις ήταν λανθασμένες, ευελπιστώντας ότι θα βρεθεί ο γιατρός που θα πιστοποιήσει την ασθένεια από την οποία πάσχει. Ο φόβος και η ανησυχία για το αύριο και την υγεία του ατόμου γίνονται τόσο έντονα, όπου το άτομο αρχίζει να υιοθετεί αυστηρούς κανόνες υγιεινής, περιορίζοντας σθεναρά τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, επειδή διακατέχεται από το φόβο ότι θα ασθενήσει πιο εύκολα ( από μικρόβια πχ).

    Μάλιστα φαίνεται να συνδράμει και το internet στη διαιώνιση της φοβίας αυτής μέσω της παροχής άφθονων πληροφοριών. Ένα άτομο διαβάζοντας σε ένα κείμενο ότι πχ, η ταχυκαρδία ή η ενόχληση στην καρδιά μπορεί να οδηγήσουν και σε έμφραγμα, μπορεί να σιγουρευτεί για τη σοβαρότητα της δικής του κατάστασης. Οι πληροφορίες που είναι διάχυτες όμως πλέον για κάθε θέμα στο internet δεν είναι πάντα αληθείς και δεν πρέπει να θεωρούνται ως πηγή απόλυτης εγκυρότητας.

    Από πού απορρέει όμως η νοσοφοβία; Η νοσοφοβία συνδέεται για ακόμα μία φορά με την οικογένεια και τη σχέση με τους γονείς, ειδικά με την αυστηρότητα και την αυταρχικότητα των γονέων. Η νοσοφοβία συνδέεται πολλές φορές ακόμα και με την κατάθλιψη, απορρέει από ψυχικά απωθημένα και σχετίζεται με την έλλειψη αγάπης που εισέπραξε το άτομο από τους γονείς.

    Ο υπερβολικός και ανυπόστατος φόβος ενός ατόμου για την υγεία του, πολλές φορές συνδέεται με μία προσπάθεια ισοστάθμισης του υπερβολικού ενδιαφέροντος ενός ατόμου για τη ζωή και την υγεία του με την αδιαφορία, σκληρότητα και τον αυταρχισμό των γονέων και την εξισορρόπησης αυτής της έλλειψης.

    Η νοσοφοβία είναι μία διαταραχή η οποία όχι μόνο δυσχεραίνει τη ζωή του ατόμου και την κάνει ανυπόφορη, αλλά διαταράσσει την ομαλή κοινωνική ζωή του ατόμου, την επαγγελματική του πορεία και τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

    Πολλές φορές μάλιστα τα σωματικά συμπτώματα όπως πονοκέφαλοι, ίλιγγος, ταχυκαρδία, εκζέματα είναι απόρροια μεγάλου άγχους , χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κάποια οργανική αιτία. Άρα λοιπόν ο υπερβολικός φόβος δεν προστατεύει την υγεία πάντα, αλλά πολλές φορές τη χειροτερεύει ο ίδιος. Ο γιατρός μπορεί ο ίδιος όταν διαπιστώσει συμπτώματα νοσοφοβίας σε ένα άτομο, να το παροτρύνει να επισκεφτεί έναν ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να μπορέσει να κοιτάξει κατάματα και να αντιμετωπίσει τη φοβία του αυτή. Και, φυσικά, δε θα πρέπει να λαμβάνεται κάθε πληροφορία στο internet ως απόλυτα σωστή (καλό θα είναι ο οποιοσδήποτε να αποζητά τη γνώμη ενός γιατρού και όχι την παροχή πληροφοριών από αυτό).

    Ναι, κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δε θα αρρωστήσουμε, ότι δε θα βιώσουμε απώλεια αγαπημένου προσώπου, ότι δεν μπορεί κάτι άσχημο να συμβεί και σε εμάς κάποια στιγμή. Όμως ο υπερβολικός φόβος όχι μόνο δεν επιτρέπει τη λογική αντιμετώπιση μίας κατάστασης, αλλά παροτρύνει τον άνθρωπο να δημιουργεί προβλήματα πολλές φορές και εκεί που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή