Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ & ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : LOCKDOWN, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ Ή ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ RNA ;

2 σχόλια:

  1. Κύριε συνταγματολόγε

    Διάβασα ένα άρθρο σας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ένιωσα ότι η άποψη σας παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μου..
    Δεν θα σας αναλύσω για το πώς οι απόψεις σας μπορεί να οδηγήσουν και σε άλλες "παρεμβάσεις" επάνω στο σώμα μου και στο πνεύμα μου αλλά θα ήθελα να γράψετε και ένα άρθρο για τα εμβόλια του 2009 που υποχρεώθηκαν όλα σχεδόν τα κράτη να αγοράσουν με την γνωστή κατάληξη.

    Επίσης θα ήθελα να γράψετε ένα άρθρο γιατί οι φαρμακευτικές αποποιουνται της ευθύνης απο παρενέργειες των εμβολίων και γιατί τα σκάνδαλα και η διαφθορά των φαρμακευτικών (Νοβαρτις) και όχι μόνον δεν τα αγγίζει η δικαιοσύνη.

    Επίσης να γράψετε και ένα εγχειρίδιο για το πώς οι άνθρωποι οι οποίοι δεν θα συναινούν στον εμβολιασμός τους να συλλαμβάνονται να δένονται χειροπόδαρα και να εμβολιάζονται με το ζόρι.

    Και επειδή σε πολλά άρθρα διαβάζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μειωμένης νοημοσύνης θα πρέπει να απομονωθούν από την υπόλοιπη κοινωνία και τη πρόσβαση σε δικαιώματα και υπηρεσίες γιατί είναι δημόσιοι κίνδυνοι.

    Σε τι διαφέρει άραγε το όνειρο του Χίτλερ για μια Αρια φυλή από μια τέτοια κοινωνία.

    Στην ιατρική αλλά και σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα δεν υπάρχει μόνο άσπρο.

    Η ανθρώπινη επιστήμη έχει πολλές φορές αποδειχθεί ότι κινείται από πολιτικά οικονομικά αλλά και ιδεολογικά συμφέροντα.

    Την διαφορετικότητα στην κριτική σκέψη την ανθρώπινη αξιοπρέπεια την ελεύθερη βούληση και σκέψη μάλλον δεν την διδάσκουν στα πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή