Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Προς δόλιους πολιτικούς

Η πρώτη καραντίνα έληξε στις 4 Μαΐου. 
Ως τότε, ήθελε χαρτί με έναν από τους 6 λόγους. 
Και όμως, τρεις ημέρες νωρίτερα, 6000 μέλη του ΚΚΕ χωρίς χαρτί, μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα.
Τώρα θα γίνει το ίδιο στις 17 Νοεμβρίου.
 
Τουλάχιστον βάλτε και 7ο λόγο:
"Είμαι αριστερός, πάω σε πορεία"
 
 
σχολιο: τα πράγματα είναι απλά: η αστυνομία είναι πανίσχυρη και έχει πολύ μεγάλο θάρρος, στο να αντιμετωπίσει παραβάσεις στους 6 κωδικούς. Έχει τουπέ, θάρρος, θράσος, τσαμπουκά. Εκτός από μια ειδική κατηγορία ανθρώπων: Μόλις αντικρύσουν "διεθνιστή" τα κάνουν πάνω τους κι αλλάζουν πάνες. Είναι το ίδιο με την Τουρκία: το φόβο μας, προσπαθούμε να τον πασπαλίζουμε με διάφορες εξηγήσεις και φλυαρίες. Αν δεν φοβόμασταν, θα τους βυθίζαμε το πλοίο και τέλος οι φλυαρίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αστυνομικούς: αν δεν φοβόταν τους διεθνιστές, θα τους βουτούσαν και θα τελείωνε το παραμύθι πριν αρχίσει. Όμως φοβούνται και καλά κάνουν! Οι διεθνιστές, ο αντίποδας των πατριωτών ή εθνικών, προστατεύονται από τη νέα τάξη, με πολύ αποτελεσματικούς τρόπους και με πάμπολλα μέσα στη φαρέτρα της, από την "ακύρωση" πολιτικών, που δεν συμμορφώνονται, μέχρι "πολύχρωμες εξεγέρσεις και επαναστάσεις".
Οπότε και η αστυνομία δείχνει τα δόντια της στους εύκολους στόχους: εκκλησία, πατριώτες, άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας ....

 

5 σχόλια:

  1. Κομμουνιστές : Οι Ιερές αγελάδες του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 17 Νοέμβρη θα πάνε λένε να καταθέσουν στεφάνι με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Δεν τα βρίσκουν στη πορεία , αλλά θα δείτε ότι θα γίνει όπως έγινε η συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στη δίκη της ΧΑ , όπως έγιναν οι πανηγυρισμοί των οπαδών του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και άλλα.

    Τέσσερεις μέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου, είναι η μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγία Θεοτόκου, στις 21 Νοέμβρη. Τότε θα κρατάνε τις Εκκλησίες και τα Μοναστήρια ερμητικά κλειστά γιατί ως γνωστόν - εις όλην την επιστημονικήν κοινότηταν λέγομεν - στις πολιτικά ορθές συγκεντρώσεις και στις κυβερνητικές φιέστες ο ιός δεν μεταδίδεται , αντίθετα από τις συγκεντρώσεις ορθοδόξων πιστών. Για τον ίδιο λόγο που απαγόρευσαν την εορτή του Ευαγγελισμού και της 25 Μαρτίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Μουτσουνιας Χρυσόδουλο Black Sabbath, καθηγητή Πετρολογιας, παρακαλώ να επιβληθεί μόνιμη καραντίνα εφ'ορου ζωής να μην εμφανίζεται στα κανάλια. Η εμφάνιση του προκαλεί ρίγη τρόμου, με τάση προς εμετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τους μαζέψαμε όταν μαζεύτηκαν 20.000 στο εφετείο στην δίκη της Χρυσής Αυγής , ούτε τώρα θα τους μαζέψουν.. Είναι υπεράνω του νόμου οι κομμουνιστές μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή