Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ο Κ.Κυρανάκης «σπάει» την κυβερνητική γραμμή κι επιτίθεται στους λοιμωξιολόγους: «Κατώτεροι των περιστάσεων!»

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο ενώ θα  αποδειχθεί στο τέλος της πανδημίας αν είχαν δίκιο ή άδικο, σε μία τοποθέτηση που «έσπασε» τη «γραμμή» που έχει επιβάλλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΝΔ, η οποία δεν σηκώνει ούτε «ψήγμα» αμφισβήτησης στην επιτροπή λοιμωξιολόγων που έχει «κλειδώσει» όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra κατέκρινε την θέση των επιστημόνων αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού και υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό θα εκτιμηθεί στο τέλος της πανδημίας. 

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.

 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση αμφισβήτησε έστω και με «το γάντι» τους περιορισμούς που έχουν επιβάλλει οι λοιμωξιολόγοι, δείγμα ότι πολλοί γαλάζιοι βουλευτές «νιώθουν» την αγανάκτηση των πολιτών και ειδικά του κλάδου της εστίασης, η οποία αποτελεί τον πυρήνα των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Άλλωστε ο Κυρανάκης εκλέγεται στον Νότιο τομέα Αθηνών ο οποίος είναι το «κέντρο» της εστίασης της πρωτεύσας μαζί με το Κολωνακί και το Γκάζι.

πηγή

8 σχόλια:

  1. https://www.newsbeast.gr/society/arthro/6791311/poini-fylakisis-12-minon-
    sti-filologo-poy-den-foroyse-maska
    Αυτή είναι η χούντα του Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.in.gr/2020/11/04/greece/koronaios-erxetai-geniko-lockdown-se-oli-tin-ellada-kai-neo-rekor-krousmaton/
    Έρχεται νέο lockdown.
    Ακόμη μια εγκληματική απόφαση της χουντικής κυβέρνησης Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ!

    Μιλά ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Βολουδάκης, (Τρίτη 3/11/2020, ώρα 19:00).

    https://www.youtube.com/watch?v=VXjt7iQ4QX4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά...εσείς από όλη την ομιλία κρατήσατε αυτό...;; Δηλαδή.., άργησαν, και για εσάς, να βγάλουν το εμβόλιο...., έτσι..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνε να μας μπερδέψουν. Ποτέ, μα ποτέ, δεν πάρθηκε πολιτική απόφαση βασισμένη εξολοκλήρου σε επιστημονικά δεδομένα. Είναι ουτοπία αυτό το πράγμα. Η πολιτική, είτε στην ιδεολογία που εξυπηρετεί είτε στην εφαρμογή την ιδεολογίας π.χ. στους νομούς που θεσπίζει, χρησιμοποιεί τα επιστημονικά δεδομένα κατά το δοκούν - πάντα!
    Κι από πού κι ως πού θα μας πει αυτός ότι οι επιστήμονες άργησαν και καλά; Ίσα-ίσα που από την πολλή πρεμούρα υπάρχει ο φόβος ότι θα ρίξουν στην αγορά κάτι που δεν είναι έτοιμο ακόμα!
    Τον Ιανουάριο στο Νταβός το θέμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ θα είναι η μεγάλη επανεκκινιση, η αλλαγή του είδους του καπιταλισμού, η εφαρμογή δηλαδή ενός νέου συστήματος. Για να δεχθεί ο κόσμος μια τόσο μεγάλη αλλαγή στα κοινωνικά και οικονομικά του συστήματα, είναι αναγκαίο να βρίσκεται σε κατάσταση ημιαναστολής - ψιλοναρκωμένος. Η πανδημία ταίριαξε γάντι και οι κυβερνητικές κινήσεις αποσκοπούν στην καταστολή μέσω σοκ και φόβου του λαού. Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου θα είναι υποχρεωμένες να συμφωνήσουν, όλοι οι λαοί θα πρέπει να αλλάξουν κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, κανένας λαός δε θα έχει το δικαίωμα τα βγάλει εαυτόν απ'έξω. Τα επιστημονικά δεδομένα απλά για πολλοστή φορά χρησιμοποιούνται για εξυπηρέτηση ιδεολογικού σκοπού. Δεν είναι συνωμοσία, ξεκάθαρες και διαφανείς είναι οι ομιλίες και του διεθνούς νομισματικού ταμείου και του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τον κοροδωιό
    όλες οι κυβερνήσεις βρήκαν ευκαιρία να μικρύνουν τις
    φούσκες στις
    οικονομίες τους

    γι αυτό όλες σερβίριζαν τα ίδια παραμύθια.

    Για μετά, μάλλον κάτι... "κινέζικο" μας
    μαγειρεύουν...!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου εν ΚΙΧ, το ξε-φούσκωμα γίνεται και χωρίς επίθεση στην Εκκλησία. Είναι ιδεολογικό το θέμα. Αν σπάσει η αντίσταση, θα γίνει η αλλαγή που θέλουν με τη μικρότερη δυνατή αναταραχή. Δεν είναι λίγο να σου ξεφουρνίσουν ξαφνικά ότι δεν υπάρχεις ως εθνική μονάδα και να μην ανοίξει ρουθούνι. Όση οικονομική ευημερία και να σου υποσχεθούν. Κάτι πρέπει να σε κρατήσει "ήρεμο". Μεγάλη ευκαιρία ο κόβιντ, μεγάλη!

      Διαγραφή