1ον Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΒΟΛΗ κ ΜΟΝΟ...ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ κ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ Η ΓΕΥΣΗ κ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ. 2ον ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ.ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ... 3ον ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΡΧΙΚΑ κ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ κ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΕΩΣ ΕΠΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΔΕΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ κ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ... Ο ΠΟΝΤΙΟΣ
1ον Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΒΟΛΗ κ ΜΟΝΟ...ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ κ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ Η ΓΕΥΣΗ κ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφή2ον ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ.ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ...ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΑΣΗ...
3ον ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΡΧΙΚΑ κ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ κ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΕΩΣ ΕΠΑΝΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ ΔΕΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ κ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ...
Ο ΠΟΝΤΙΟΣ
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να φτιάχνουμε χόβολη κάθε μέρα
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνταγή
Διαγραφή(όχι για μερακλήδες)
Απλά τον ψήνουμε
βαρύ,
χωρις ζάχαρη.
Όταν έχουμε κέφια
ρίχνουμε από πάνω
μπόλικη κανέλλα.
Ο Ελληνικος καφες γινεται με ζεστο νερο,οχι με κρυο και σε μπρικι μπακιρενιο
ΑπάντησηΔιαγραφή