Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Επίθεση στο Λονδίνο: Πώς ένας σεφ και ένας ξεναγός ακινητοποίησαν τον δράστη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοO νεκρός   δράστης του Λονδίνου Ουσμάν Καν μουσουλμάνος βέβαια ,που σκότωσε 2 άτομα και τραυμάτισε άλλα 3, γεννήθηκε στη πόλη Στόουκ ον Τρεντ της Αγγλίας.Καταδικάστηκε το 2012 για τρομοκρατικά αδικήματα και.. αφέθηκε ελεύθερος το 2018.
Παρά τις αλληλέγγυες πολυπολιτισμικές προσδοκίες των πονόψυχων Αγγλικών αρχών τελικά δεν αφομοιώθηκε.


εσείς  κομπλεξικοί νεοταξίτες συνεχίστε να μιλάτε με την καραμέλα της ισλαμοφοβίας*  ...

Το ρεπορταζ
 Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στο Λονδίνο, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε κόσμο.

Ο δράστης σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους πέντε. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από περαστικούς και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει πώς οι περαστικοί κατάφεραν να απομονώσουν τον δράστη που επιτέθηκε με μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου σκοτώνοντας δύο ανθρώπους.
Το βίντεο από την επίθεση του άνδρα στη γέφυρα του Λονδίνου

Στο βίντεο διακρίνονται οι θαρραλέοι πολίτες που βρέθηκαν  μπροστά τη στιγμή της επίθεσης και ακινητοποίησαν τον δράστη χρησιμοποιώντας ό,τι βρήκαν μπροστά
τους.
Πηγή


Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στο London Bridge, στο Λονδίνο, την Παρασκευή, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τριών ακόμη.

 Πρώην κρατούμενος για τρομοκρατία ο δράστης Σημειώνεται ότι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι ήταν πρώην κρατούμενος καταδικασμένος για αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ήταν ο 28χρονος Ουσμάν Καν που έμενε στην περιοχή του Στάφορντσάιρ. Ο άνδρας είχε καταδικαστεί το 2012 για τρομοκρατικά αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2018. Ο δράστης, που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, είχε αφεθεί ελεύθερος αφού συμφώνησε να φοράει το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

 *"Ισλαμοφοβία" ,ένας πλαστός όρος , κάνοντας 
το μαύρο άσπρο, δεν έχει σημασία τι εγκλήματα διαπράττουν αυτοί στο όνομα του Θεού, εάν το καταγγείλεις σε χαρακτηρίζουν οι φασίστες "ισλαμοφοβικό"  θέλουν να σε σκοτώνουν και να μην  μιλάς ...
Έτσι λοιπόν ο όρος αυτός  χρηματοδοτείται από την Σουαδικη Αραβία και τα ενωμένα Αραβικά Εμιράτα στις ηλίθιες Δυτικές Κυβερνήσεις  και τα πουλημένα για το χρήμα social media  ώστε να επιβληθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου