Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Oι πιό φανατικοί Ισλαμιστές είναι αυτοί που γεννήθηκαν σε Ευρωπαϊκές χώρες

"Είναι παιδί μουσουλμάνων μεταναστών. Γεννήθηκε σε Ευρωπαϊκή μεγαλούπολη από γονείς μετρίου έως υψηλού εισοδήματος και είχε υψηλή ποιότητα ζωής. Συνήθως είναι απόφοιτος πανεπιστημίου". Αυτός είναι ο τύπος του φανατικού ...
ισλαμιστή που άφησε την καλή ζωή στην Ευρώπη (Λονδίνο, Παρίσι, Όσλο κλπ) , πήγε ως εθελοντής σε πολεμικό μέτωπο στη Μέση Ανατολή και δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να ...δοξάσει το όνομα του Αλλάχ.
Αυτή είναι μέσες-άκρες η περιγραφή του σφαγέα που δίνουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, που τώρα ανακάλυψαν ότι οι πιό φανατικοί των φανατικών, είναι Βρετανοί πολίτες ! Έπεσαν απ΄τα σύννεφα κι αυτοί, που πίστευαν ότι οι φτωχοί και αγράμματοι μουσουλμάνοι του Ιράκ και του Ιράν, φανατίζονται.
Τώρα αντιλαμβάνονται ότι το μεγάλο και θανατηφόρο μίσος, αναπτύσσεται στις γειτονιές τους, στα ακριβά προάστια του Λονδίνου, από καλοζωισμένους ή σεξουαλικά και ηθικά προβληματικούς μωαμεθανούς, που από τη γέννησή τους μέχρι την απόδρασή τους για το μέτωπο, φορτίζονται με ιερό φανατισμό και απέραντο μίσος, που δεν έχει λογική.
Οι πιό φανατικοί μουσουλμάνοι ζουν στην Ευρώπη κι όχι στις φτωχές χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Οι σπουδαγμένοι ημίτρελοι Βρετανοί μουσουλμάνοι εθελοντές στα πολεμικά μέτωπα, είναι πολύ πιό φανατικοί από τους βλαμμένους της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία.

σχόλιο: Θέλω να σε δω τι θα λες μόλις ψηφιστεί το αντίΡατσιστικό...θα μπορείς να μιλάς τόσο απαξιωτικά γι' αυτούς τους ταλαιπωρημένους, καταφρονεμένους, τίμιους κι' εργατικούς ανθρώπους που ήρθαν και στην πατρίδα μας για μια καλύτερη ζωή αλλά και για να μας δώσουν τα φώτα τους στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας ?
(Που να ξέραμε οι ανυποψίαστοι τι "φίδια τρέφουμε στον κόρφο μας"...κι' εύχομαι να μην έρθει ποτέ η κακιά εκείνη ώρα που θα το καταλάβουμε.....)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: